Diskuse

Platí, že čím větší střet zájmů, tím pro stát lepší; je Babiš zlaté vejce Sobotkovy vlády?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AD

No třeba proto že zaměstnává lidi kteří jsou normálně nezaměstnatelní!!!

0 0
možnosti
Foto

je pro mne záhadou, proč jakákoliv normálně vydělávající firma pobírá dotace.

2 0
možnosti
VS

No proč... Příležitost dělá zloděje a když už ta možnost je, tak proč ji nevyužít?

Uvidíme, co nakonec OLAF zjistí o Andrejově Čapím hnízdu.

0 0
možnosti
DB

Díky za podporu Babiše, já jsme na nějakém blogu zde udělal jiný velmi jednoduchý výpočet a to, kolik Babišovy firmy musí vydělat v porovnání s dotacemi.

A jde to takto...30 000 zaměstnanců x 20 000 průměrný plat(odhad) rovná se...600 000 000 Kč a to každý měsíc, tedy za rok je to pak 7,2 miliardy a to v tom nejsou započítány žádné podnikatelské odvody na sociální pojištění zaměstnanců....

je tedy zřejmé ,, že i když Babišovy firmy dostanou cca miliardu ročně na dotacích...vydělají samy mnoho násobek této miliardy, protože jen na platech musí zaplatit přes 7 miliard,

To je můj odhad ale je možné, že skutečné číslo souhrnných výplat bude mnohem vyšší.

Další jasnou indicií pro Babiše je Kalouskovo halekání o 5 miliardách. Kalousek velmi dlouho hřímal z televizních obrazovek na české občany, že Babiš dostane 5 miliard dotací na řepku. Ale sám pak uznal , že lhal, protože tato dotace spočívá v tom, že je na benzínce levnější palivo s řepkou, protože si z toho stát bere menší daně. A ty se pochopitelně do Babišových firem nedostanou. Pak ovšem Kalousek zahalekal, něco o tom, že kdyby na tomto druhu paliva nebyly dotace, nikdo by to nekupoval. Ovšem zapomněl připomenout, že to byl on sám před lety, kdo tyto dotace zavedl a prosadil, na popud EU.

Veškeré pomluvy Babiše mají společného jmenovatele...závist a strach ....protože teď on vidí do lejster, která vyprodukovali jeho předchůdci a může si udělat velmi fundovanou představu o tom, jak kradli ze státního rozpočtu. A obyčejná lidská závist je v Čechách vyloženě obrovská.....proto ji také Kalousek tak odborně živil svými nesmyslnými výroky.

Takže ještě jednou díky z podporu.

0 2
možnosti
Foto

Zeby se pan Olser pomylil? 8-o

0 0
možnosti