Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem tam taky, i když úplně nechápu proč. Podle mě ten seznam vznikl tak, že někdo vzal všechny, které kdy otiskla eurabia.cz, protože to by tak odpovídalo (nechápu, co tam potom dělá Fjordman, je-li tomu jinak).

0 0
možnosti
Foto

No, ten vycet vami napsanych komunistickych nesmyslu je pane Olser uctyhodny, ale bejt vama tak se moc nestrachuju.

Ono je to spis k smichu.

A tatinka nechte spat, uz jste se s nim ohanel aspon 150x.

2 0
možnosti

Zajímalo by mne, co by tatínek řekl na to, že jedním z obdivovatelů díla jeho synka je i jeden fanatický odpůrce všeho katolického a že jeho kompiláty si vyvěšují na své stránky komunisté.

4 0
možnosti

Samozřejmě že jsme proti jakýmkoliv vojenským základnám ve světě a seznamům! Ale ve světě současném kdy některé velmoci neustálé posouvají hranice a provádí etnické čistky mohou některé základny zaručovat mír! A to zřejmě autor není schopen pochopit!

0 0
možnosti
Foto

J53i34r78i 75B16i62l51i49n74a

23. 2. 2016 18:31

Nasel jsem se tam! R^;-)

1 0
možnosti
Foto

Tak jsem se na tu stránku jukl, je na ní jediný příspěvek starý rovné dva roky. Možná toto výročí pana Olšera vytočilo a chtěl zapomenuté stránce zajistit propagaci, jinak si jeho dnešní "aktuální" rozhořčení nedokážu vysvětlit.

8 0
možnosti

"Aktuální informace" jsou v díle Velkého Kompilátora velmi relativním pojmem. "Před nedávnem" taky může znamenat "před šesti lety".

1 0
možnosti

"Kdo nejde s námi, jde proti nám!" Toto komunistické heslo platí i dnes, kdy budujeme demokratický režim.

Uvědomte si to pane Olšere!

"Rozvracet republiku si nedáme!" Také toto heslo platí i dnes a nemůžeme připustit, aby různí všelijací jedinci rozvraceli naší republiku a ta pak musela být sledována Evropskou komisí, popřípadě být vystavena žalobě u Evropského soudu, či postižena ze strany demokratické EU pomocí sankcí. I EU a demokratický režim se musí bránit.

Uvědomte si to pane Olšere!

"Republiku musíme chránit proti černým ovcím!" Protože máme demokratický režim, musíme ho více chránit a proto potřebuje více policistů, tajných agentů, policejních informátorů, pozitivních politologů, propagandistů i cenzorů a vítáme stále více dobrovolných spolupracovníků, zejména z řad spolupracujících agentur a spolků.

Uvědomte si to pane Olšere!

"Zajistíme klid a pořádek!" Značně jsme zvýšili pokuty ve správním řízení a jistě nebudeme váhat s právním stíháním na ochranu demokratického režimu.

Uvědomte si to pane Olšere!

No a protože se vám předchozí více, méně, humorný text jistě nelíbí, tak si dovoluji vám udělit za váš článek, bez ohledu na to, že již nejste "VIP",

"Karmu s vykřičníkem!"

2 4
možnosti

jen nechápu, proč je v blogu fotka V.H. Co tím chtěl pan Olšer naznačit? Že by něco ve spojení s tou e-mailovou adresou kam se mají oznámení posílat? Jsem napnutý, snad mi to někdo vysvětlí ....

1 0
možnosti

Nevysvětlí. Uvědomte si, že počet obrázků, které Olšer používá, je celkem omezený. Stejně tak se tam mohla objevit i oblíbená fotka "Sergej Buňka mezi havíři". To byste měl teprve hlavu v kumštech.

1 0
možnosti

Tenhle brouk pytlík si připadá jako v dobách, "kdy byli slušní občané řazeni do státních a protistátních extrémistických škatulek".

Zvláštní, že mu vůbec nic nepřipomíná doby, kdy se nenávistnými žvásty dláždila pro slušné občany cesta do plynových komor.

1 3
možnosti

No za bolševika se z práce (obvykle jen té "lepší") lítalo z tzv. politických důvodů, ale velká většina však dostala nové pracovní místo, které bylo mnohdy na stejné platové úrovni, v některých případech i vyšší!!!!!!;-O. Kamarád měl otce ing.arch, co byl vyhozen z politických důvodů z projekční kanceláře, šel betonovat mosty a vydělal si o 1.500 Kč více, což v tu dobu bylo o hodně více. Ale holt ta nová přidělená práce "vyhozených" měla zápornou paradoxně malou společenskou prestiž, byť komunisté dělnou třídu "ctili". Dnes se lítá z práce ani nikdo neví proč, no prostě jste se znelíbili, a náhradní práci si obtížně, zejména ti přes 50 hledají. Ale jinak k tomu seznamu řečeno slovy "klasika" (baba Kelišová "Slunce, seno.....) Né, že bych chtěla udávat, ale hlásit se to musí !!tak se mi zdá hodně neúplný, protože řada našich občanů tam není a to počínaje naším prezidentem přes (některé) zdejší blogery a mou maličkostí konče (to jsem ale na sebe namyšlenej co ;-D)

0 3
možnosti

Kamarád měl otce, známý měl kamaráda, kadeřnice od švagrové má strýce a v Boskovicích nutil jeden učitel malé děti protestovat proti Zemanovi.

Jaká smůla, že nikdy nepadne konkrétní jméno...

2 0
možnosti

Tento text naprosto bezpochyby "patří do slušné a kultivované diskuse"....

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS