Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V tomto rozhovoru jde paní ministrová ještě dál

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/368076/zilkova-tercem-trestniho-oznameni-sexualni-utoky-podle-ni-pohanel-pud-prirody.html

Zpochybňuje vůbec celou událost a přirovnává ji k rádiu Jerevan. Myslím, že by ji měla ministrova ochranka chránit před rozhovory s novináři, jinak se může stát bezpečnostním rizikem :)

0 0
možnosti
Foto

Tak koukám, že pan Olšer si nestačil ani všimnout, že film o Mašínech byl odpískán a točit se nebude. To jen tak na okraj pro ty, kteří tvrdí, jaké má Olšer dokonalé informace. Ovšem ty pasáže, týkající se filmu, v dnešním kompilátu napsal BO už přede dvěma lety. Inu, tak tvoří kvalitní autoři...

3 0
možnosti

Zejména pak ti, kteří se osobně setkávali s Václavem Havlem...;-)

1 0
možnosti

Tato žena ještě vyučuje mladé lidi, čím je asi připotává.

1 1
možnosti

u nás sa hovorí, že hladnej svini sa o kukurici sníva.:-) Pani Veronika má asi nejaký problém, keď túži aby sa jej zmocnil divoch.

7 2
možnosti

:-)...... Dobře napsáno ! Hlouběji už vzácná paní nemůže klesnout. Její otec, prof. Žilka, kterého jste zmínil a s který jsem se potkal osobně, věřící křesťan, se musí obracet v hrobě ! R^R^R^

6 2
možnosti

Je potřeba se seznámit s principy náboženství, které je současně právním systémem (šaríja), protože během dalších 20-30 let se stane právním systémem Evropské Unie.

Ne to není legrace - to je holý fakt. Jak se chce jinak (než přijetím prvků šaríji) vypořádat evropská legislativa s tím, co dnes už je otázka dne - Tedy případy, kdy se do Evropské unie jejíž zákony připouští pouze monogamii, přistěhuje muslim se svými 4 manželkami a dětmi, se kterými je legálně oddán muslimské zemi svého původu? Jak se evropské právo vypořádá s případem, kdy se přistěhuje muslim se svou 12ti letou manželkou, se kterou bude sexuálně žít a mít s ní děti?

Evropské zákony staví na principu rovnosti podle pohlaví, rasy a náboženství - chce se tedy s těmito a dalšími jevy vyrovnat tak, že poruší tuto rovnost a řekne že ty, či ony skutečnosti se řídí u muslimů jinými pravidly? (Kolik evropských mužů konvertuje pak k islámu, aby si legálně pořídili více manželek? ;-D). Nebo spíše převezme islámské prvky práva za své ploště pro všechny? Včetně toho, že se právo řídí systémem šaríja?

4 0
možnosti

Tak "Milena Novanska", rikate?

1 0
možnosti

Přirozený pud samců rovněž zahrnuje vytlačovat ze sveho území podobné svinstvo. Z toho vyplývá, že nám vládnou zdegenerovaní eunuši. Téměř cely zbytek populace (vyjma levičáků, sluníček a dalších hříček přírody) to na instinktivni úrovni vnímá. Co si společnost navolila do vedení, to má.

16 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS