Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J48a84r58a 11R54a98n62k

30. 12. 2015 23:49

Priste prosim o bitve na Bile Hore, kdyz uz Vam chybi namety, to ze jste zde vse uz 376x psal a daval stejne fotografie..... Vy zrejme doufate, ze se zde najde nekdo novy, kdo nezna to opakovani....opakovani....;-(

1 0
možnosti

Ruská atomovka - dobrá atomovka - mírová

Americká atomovka - zlá atomovka - imperialistická

10 0
možnosti
Foto

Děkuji za článek a příjemné prožití Silvestra všem ! karma R^

1 9
možnosti
Foto

já bych měl vlastně také poděkovat za článek, urychlil mně stolici.

9 0
možnosti

To je překvapení. V době, kdy byl svět rozdělen na Západ a Východ, tak měl Západ své cíle na Východě a Východ na Západě.

Co jste si myslel? Že Sověti mířili na Moskvu a Bajkonur a Američani na Washington a Mys Canaveral?

11 0
možnosti

Mimochodem, když už jste použil obrat, že to z Američanů leze jako z chlupaté deky, myslíte, že Rusko někdy zveřejní, na jaké cíle mířily jaderné zbraně Sovětského svazu?

13 0
možnosti

R^ Pobavil, ale Silvestra je až zítra :-P

8 0
možnosti

Jo. Měly stejné plány, jako bašta míru a socialismu. Jen v opačném gardu. V době studené (a hrozící skutečné) války nemohla ani jedna mocnost jednat jinak.

11 0
možnosti
Foto

dočetl jsem pouze k bombardování Plzně Američany v poslední den války.

Dál je to asi stejná lež.

A tohle admini nevyhodí.

Fuj.

16 0
možnosti

A to tu byl clanek z administrace jak podobne budou mazat ... Ale jak je videt plati Orwellovo - "a nektera jsou rovnejsi".

1 0
možnosti

To je zase kupa olšerovskéího hnoje...v tom výčtu vyhrožujících jste zapomněl třeba na poslance ruské dumy Žirinovského, který vyhrožoval Polsku a Pobaltským státům jadernou apokalypsou a naprostým vyhlazením, nebo na slova Mikhaila Vanina, ruského velvyslance v Dánsku, že se stanou se dánské válečné lodě cíli pro ruské jaderné zbraně, či slova samotného Putina, neustále se ohánějícího nukleární hrozbou.

Inu Ruská politika dnešních dní, "nevážíte si nás, aspoň se nás tedy budete bát....Rv

17 0
možnosti

P95e36t30r 89U86h61e69r

30. 12. 2015 8:41

Tohle už je ale hodně přes čáru. Takhle zkreslené a z kontextu vytržené informace tu nemají co dělat! Ty jsi, Olšere, zářný příklad porušení pravidel tohoto blogu!

15 0
možnosti

Mohl by autor uvést cíle, které bombardovali Američané v Plzni poslední den války? To jako, že bombardovali vlastní jednotky, které v té době již v Plzni byly? A tomu, že Američané bombardovali poslední den války Ostravsko, snad může věřit jen p. Olšer. Nebo si to spletl s prokazatelnými nálety 9. května na Mladou Boleslav či Mělník? Ty ale provedla Rudá armáda, pane novináři.

18 0
možnosti

To "novinář" patří do hodně velkých úvozovek Rv

12 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce