Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AD

Bude to ještě velká legrace protože Ukrajina bude chtít plyn po Evropě. Jenže smlouva pro Německo bude určitě blokovat dodávky na Ukrajinu! Jenže jak rozeznat plyn z Norska?!? Pravděpodobně bude zahájena stavba trasy Irán-Irák-Turecko-Evropa!

0 0
možnosti
MK

Tradiční dávka Olšerova adventního jedu. Jen bych si dovolil upozornit, že ten plynovod prosazuje autorem nemilovaná Merkel spolu s autorem milovaným Putinem. Ale jak vidno, když si Olšer na někoho potřebuje plivnout, tak bude chválit kohokoliv, byť to předtím byl člověk, kterému vyčetl, například židovský původ. Rv

11 1
možnosti
Foto

No jo, pan Palata. Ředitel zeměkoule Rv

3 6
možnosti
Foto

No jo, pan Macek. Ředitel kolotoče Rv

13 2
možnosti
VR

Olšeří karikatura novináře jaksi pozapomněla napsat, že UA stále zvyšuje těžbu vlastního plynu a dnes už jím pokrývá víc než polovinu své spotřeby, čtvrtinu tvoří zpětný proud ze západu a jen čtvrtina je z ruska. Každý rozumný stát se snaží snížit závislost na ruských energiích, viz nově otevřený terminál na kapalný plyn v Polsku, který v tomhle směru uleví jak Polsku tak Pobaltským zemím.

A co takhle slavná "Síla Sibiře" do Číny? I nad tímto megalomanským projektem se trošičku stahují mraky, pravda? Olšer tady v loni pěl ódy jak, jak všem Putin vytřel zrak... inu, nevytřel. Cena plynu od tohoto slavného "podpisu" spadla na polovinu a náročná stavba a provoz je tudíž ekonomicky hodně nerentabilní. Gazprom odložil jeho dokončení z roku 2019 na 2022, jestli vůbec....

9 3
možnosti
MD

Jiste, dnes uz to neni zadny souboj ideologii. Je to tvrdy hospodarsky boj 'velkych penez' schovany za ideologie a ocernovani protivnika. Pro hloupe boj dobra se zlem.

2 1
možnosti
MD

Clanku ano. A tady? Jak par prostych pravd udela z realistu 'komouse'. V ocich zastydlych.

4 6
možnosti
JC

R^ Karma.

To bude ještě zajímavé, jak to Ukrajina zvládne. A Ukrajinců je mi jen líto. Těch řadových občanů.:-/

8 6
možnosti
MV

Moc hezky a zajimave napsano...dekuji a karma

4 4
možnosti
Foto

J44i45r94i 93B64i17l72i38n20a

20. 12. 2015 7:53

Mam pocit ze mirna zima nebude katastrofou jen pro majitele lyzarskych resortu, ale diky nizsi spotrebe plynu bude katastrofou i pro ceske nacisty, komunisty a dalsi pratele ruskeho diktatora. ;-)

9 8
možnosti

To je fakt, když nebude zima, tak se nebude ani vyrábět a ani vařit. Kdepak, ještě jim za ten plyn platit, co? Zkuste to taky, neplatit.

11 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce