Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený pane Olšer, jsem rád že píšete a že můžete takto psát! Jen nevím jestli si uvědomujete jak byste dopadl kdyby se takové články o Rusku objevily v Moskvě?! Určitě víte jak dopadli Vaší kolegové! Pište dále protože míváte neuvěřitelné množství překvapivých informací které asi jiným novinářům unikají! Děkuji a přeji mnoho zdraví a dobré články!

0 0
možnosti
Foto

J80i39r85i 55B61i88l86i36n78a

10. 12. 2015 14:30

Mohl byste pane Delong nektere z tech "prekvapivych informaci" jmenovat ?8-o

0 0
možnosti
Foto

J93i84r37i 66B79i13l90i73n50a

9. 12. 2015 19:40

Rodina (nebo spise rod) Bin Ladin ma stovky clenu a vetsina z nich se Osamy uz davno zrekla. Mnozi clenove rodiny aktivne pomahali v jeho dopadeni (nejen informacemi, ale treba i poskytnutim DNA).

Ale vysvetlujte to zavilemu komunistovi, ktery na svych nechutnych strankach soustavne vini deti za hrichy svych otcu a naopak. Rv

1 1
možnosti

Onehdá jsem panu Petříkovi do diskuze pod blogem hodil odkazy na to, jak si Sputnik pochvaloval sbližování Ruska se Saúdskou Arábií. (P. Petřík pořád mele něco o Rusku na jedné straně a spojenectví Západu a IS na druhé straně. Tak jsem mu chtěl připomenout, že Rusko má v regionu taky své zájmy a své máslo na hlavě.)

A p. Petřík nevidí důvody proti sblížení a spolupráci Ruska a Saúdské Arábie. Snad si přečte váš blog o pokrytecké Saúdské Arábii.

7 0
možnosti

SA se vsim vsudy je predevsim tolerovana 'zapadem'. Zapadem, ktery ma plna usta demokracie pri kazde prilezitosti. U Ruska, jako udajneho nejen soucasneho zdroje vseho nedemokratickeho zla ve svete, by to clovek chapal. Jak si to vsak vysvetlujete u 'cisteho' zapadu?

1 1
možnosti

Já si myslím, že ani není třeba rozlišovat. Ono je to tak propojeno, že v podstatě SA jako podporovatel a sponzor IS jsou ve finále stejným nepřítelem. Aj keď to tak zvonku nevyzerá ...

3 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce