Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemůžete být chytrý člověk.Mějte se krásně.....

1 0
možnosti

Pane Olšere,už nějaký rok Vás čtu.Musím být velký blb,když jsem něco tak divného podporoval.Stydím se.......

1 0
možnosti

Nestyďte se, mýlit se může každý. Někteří lidé omyl zjistí dříve, jiní později ... a někteří v tom bludu zůstanou až do smrti.

1 0
možnosti

T95o58m20á24š 10M78a41l23ý

6. 10. 2015 19:30

Olšere, pokud míra buranství a neomalenost jsou  tím, čím zvítězil Buireš, pak máte pravdu. Naštěstí to  řada lidí vidí jinak než Vy.

9 0
možnosti

J77a12n 80R36á66ž

6. 10. 2015 14:10

Jako chronický odpůrce eurohujerské politiky TOP09 si upřímně přejí, aby její sjezd zvolil za předsedu Miroslava Kalouska.

1 0
možnosti

Jestli jsem Vám dobře rozuměl, vyhrál (ve Vaší mysli) Babiš svým vytrvalým "Lžete" (opakování přece přesvědčí voliče, že je to pravda), obdobným "Chlastáte" (ctěný volič si nějak neumí udělat vlastní představu, jak by asi vypadal opilec u mikrofonu), "Kradete" (jak křičí každý zloděj).

  Jsem rád, že jste mě poučil.

8 0
možnosti
Foto

No...nemusím ani jednoho a Kalousek...u mne občas vyvolává nauseu :) Nicméně, čistě pragmaticky...Kalousek je rétor a s Babišem si v tomto smyslu vytřel zadek...doslova :)

5 0
možnosti
Foto

Pravda/nepravda, zločin/nezločin, to je věc policie, ne Babiše. Podstatné je, že Kalousek ukazoval na prokazatelné, i když legální, úlevy Agrofertu na penále, kdežto Babiš Kalouska osočoval z trestních činů. 

To je koneckonců jejich věc, pokud se chtějí navzájem žalovat, ale vystoupení Babiše bych bral jako memento do budoucna, pokud se tato figura, nic jiného není, dostane k moci. Stačí jeho slova, že se diví, že něco takového jako Kalousek berou do televize. Čili chtěl říci, kdyby o tom rozhodoval on, tak by každý oponent Babiše prostě a jednoduše ostrouhal. A to je varující. Nenechme se zmást jeho protimigrantskou rétorikou, je to jen lapač na hlasy.

15 1
možnosti

Pan Babiš je bojovník a ví, že na koci musí zůstat jen jeden - vítěz. Tohle sice může fungovat v byznyse, ale do demokratické politiky se takový postup moc nehodí. Dnes už ne (snad). Rozhodně se nechci vrátit do dob vládnutí V. Klause, M. Zemana nebo J. Paroubka. Už žádné "pravdu mám já a všechny ostatní zadupu"...

0 0
možnosti

P92a61v14e56l 13K71r97á96l

6. 10. 2015 9:10

Asi sem sledoval jinou debatu,tu co jsem viděl já,rozhodně vyhrál Kalousek,agent Bureš nepřipraven,neudržel nervy na uzdě a zase lhal.STB je ukřičená,když se jejich kandidátům nedaří,že pane Olšere

17 1
možnosti

Kalousek i Babiš jsou bývalí komunisti, skoro všichni co tu vládnou jsou bývalí komunisti.

0 4
možnosti

stačilo napsat, ze nemate Kalouska rad a bylo by to vyrizeny

nejsem na politiky az takovy specialista jako vy, takze posuzuju jen to, jak se kdo chova. oba maji svoje, ale zakladni slusnosti v debate je neskakat druhemu do reci. coz se panu babisovi nevedlo. a take jeho vyhledavani ruznych papirku pusobilo smesne. ocekavam, ze ministr financi bude mit vetsi prehled a mene papiru (a nebudu donekonecna mavat argumentem typu: viete kolik odvadi na danich Agrofert?) - nevim, ale asi hodne. ale to tak bejva, kdyz se vydelava, tak se dani. pan babis by mel byt soudnym, ne jesitnym.

11 1
možnosti

Jste zaujatý, oni si skákali do řeči navzájem. Ano, Babiš byl trošku neobratný v těch "papírkách", ale na druhé straně chtěl vše, co řekne, řádně doložit, aby zase nebyl nařčen, že si vymýšlí. Obhajovat svoje firmy a výdělky musel také, jinak by byl zase nařčen, že podvádí. Holt, úspěch se tady prostě neodpouští ...

2 12
možnosti

Babiš bude mít radost, že se za něho postavil etalon objektivity Olšer.;-D;-D;-D

10 1
možnosti

Olšer nechť píše...musí to z něj ven..

Kdyby v něm tohle mělo zůstat..a je dobře, že jde poránu

7 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce