Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poprvé jsem Vám nedal karmu, asi jsem blbej.....

0 0
možnosti

Nejste, na jednu stranu má dost pravdy a na straně druhé píše jako posedlý maniak.

0 0
možnosti

No a je to "vyřešené". Kdepák, EU nikdy nepustí Řecko ze svých spárů, ať to stojí co to stojí. To by totiž byl začátek konce slavné EU ... A kapříci si svůj rybníček nevypustí ...

Poslouchám ČT24.

0 5
možnosti

Na každou dohodu musí být dvě strany, Chrástku.

6 0
možnosti

R^ Dobrý článek, karma!

Pochválil jste ale Rusko, tudíž Vám věru nebude ani odpuštěno, ani nebudete chválen, dostanete pěkně studenou sprchu! A Němci, zde píšící, praví to vlastenci, Vás omejou anebo alespoň se budou snažit zesměšnit. Inu, jak jinak, že?;-)

Stejně věřím, že Řecko si pomůže samo a bude si vše dělat podle svého.

0 12
možnosti
Foto

Kdyby melo Olserovo milovane Rusko splacet skutecne skody ktere zavinilo vychodoevropskym zemim svou okupaci a dostat je na uroven zapadu, byl by v te zemi jeste dalsich sto let hladomor.

Recko se zadluzilo, protoze jeho vlada utracela a dodnes utraci jako ozraly namornik. Proto musi platit. 

Oser se jako vzdy opakuje. Psal tady vsechny ty nesmysly uz asi pred tydnem.

10 1
možnosti

Chroustálek z toho má ale velkou radost. Každý týden děkuje za stále stejné bláboly. Jeho paměť asi prodělává o každém víkendu tvrdý reset.

6 1
možnosti

A40d91a67m 12S28t74a16v30a

13. 7. 2015 8:08

"....nedávno psaly skoro všechny české noviny.....": ... kdyby jenom noviny, ale vykřikoval to i leckterý sebeláskou nacpaný politik. Raději nebudu jmenovat. Ještě že neprošel....

1 0
možnosti

Klasický olšeří kompilát bez přidané hodnoty... 

Jedna věc mne ale zaujala. Když už autor tak vystrkuje příkladné chování jeho milovaného Ruska ve věci splacení oněch 72 miliard starého dluhu, určitě by nebylo marné k tomu "A" říci také "B".

A sice to, že Rusko opravdu dlužilo 72 miliard Kč (což rozhodně není malá sumička a našemu rozpočtu by to jistě významně pomohlo), nicméně díky vládě vedené současným prezidentem Zemanem (další z Olšerových milců) z nich státní rozpočet uviděl pouze cca. 15 mld. Dvě třetiny celkového dluhu totiž za tuto cenu Zemanova vláda bez výběrového řízení prodala firmě Falkon Capital, která si tak přišla na hodně slušný profit.

11 1
možnosti

Copak se vám nezdá tentokrát, navrátilče? Domníváte se snad, že dnešní Olšerovo dílo je komplet originál? Nebo máte jiné informace o "výhodném" kšeftu Zemanovy vlády s ruským dluhem?:-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce