Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Děkuji za článek .  Karma.V

0 0
možnosti
VD

" aneb Stačí jen zavírat oči před vražděním a pak nesoudit ty, kteří zbaběle nechali to vraždění páchat...?, " , zase jste nezklamamal, " aneb co je černé beru, ostatní ignoruju",  http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/280418-nizozemsti-vojaci-maji-odpovednost-za-smrt-stovek-lidi-ve-srebrenici/

0 1
možnosti
JS

J77a97n 28S30e29m35i27k

12. 7. 2015 13:06

P.S. aby jsem sprispel do gulase ktery dnes pan Olser zamichal...

je zajimave ze nejen mimo Rusko je v mediich casto zminovana neoddiskutovatelna genocida indianu za strany Spojenych statu...

...ale nikde nikdo nikdy nezmini zcela ekvivalentni genocidu sibirskych kmenu v dobe expanze Ruska na sibir v 18. a 19. stoleti Itlemenove, Jakutove, Kamsadalsove, Cukcove, Aleutane ,Volugove a dalsi

...na rozdil od genocidy v USA byly nektere kmeny vyhlazeny zcela kompletne, pocet obeti vetsi nez v pripade indianskych kmenu na druhe strane atlantiku, metody stejne (treba pouzivani splanicek, nehlede na prime masakry a vyhaneni z uzemi)

Je vazne zajimave jak odlisny je ten medialni obraz genocidy puvodniho obyvatelstva v severni americe a na Sibiri.

Asi dano tim ze sami americane tyto zlociny reflektuji, rusum to nestoji vubec za reseni, a svet se o nejake Rusko nezajima....

7 2
možnosti
Foto

J53i25r49i 31B98i71l18i89n69a

12. 7. 2015 20:25

Navic indianu zije dnes v severni Americe vic nez pred prichodem belochu a maji vyhody, o kterych se jinym ani nesni.

1 1
možnosti
JS

J87a37n 12S56e84m11i56k

12. 7. 2015 12:48

Tento clanek je jeste o stupen zmatenejsi nez ostatni- nema vubec zadnou logickou kostru, sdeleni, nic.

Puvodne jsem cekal ze Olser bude podle oficialni linie v ruskych mediich argumentovat ze ve Srebrenici neslo o genocidu, ze bylo povrazdeno mnohem mene lidi a vetsina byli "Muslimsti radikalove" kteri utocili na Srby, a ze Srbove to udelali "protoze jejich predky vrazdili z druhe svetove valky"...

...ale ani toto z toho neleze. tam neni nic

5 2
možnosti
Foto

Autor si - jak je jeho zvykem - všímá současnými převypravěči historie méně zdůrazňovaných událostí a faktů a dává je  do nestandardních souvislostí. Za to se mu přirozeně dostává největší kritiky od lidí věřícím tendenčním výkladům a systémovým okřikovačům zpravidla neschopných tvorby vlastních hypotéz. 

Autorovým nedobrým zvykem je na druhou stranu značná tematická roztěkanost. K meritu věci je pak v jeho textu docela málo informací, protože je schopen smíchat nejen hrušky s jabkama ale klidně i s Indiány:-)

1 1
možnosti
VS

Když už jste s panem Dolečkem takový kamarád, měl byste asi vědět, že je mu devadesát let a ne osmdesátdevět (takže jste mu asi v červnu zapomněl popřát k narozeninám) a těch třiašedesát let praxe v Ostravě bylo aktuálních v roce 2013.

To je pořád dokola. Když už donekonečna kopírujete to samé, zkontrolujte si alespoň data, ať to tak nebije do očí...

8 2
možnosti
VS

Copak, navrátilče? Zdá se vám být příspěvek málo k článku?

Rozumím, uvědomil jste si, že mé upozornění na další lapsus vašeho idola je naprosto relevantní a jelikož nemáte, čím byste ho zpochybnil, mrskl jste vztekle mínus a zmizel.:-)

5 1
možnosti

Povězte pane Olšere, byla genocida vyvraždění téměř pětiny Čečenského národa Ruskem?

7 4
možnosti
MF

M84i69l53o19š 91F72i67a88l46a

12. 7. 2015 10:25

;-D Vás je na Idnesu škoda. Vy byste měl sedět sedět v Bruselu a tvořit společnou doktrínu čehokoliv. ;-D Tam byste se opravdu hodil a využil byste tam svůj obrovský talent smotat dohromady spoustu věcí spolu nesouvisících a bleskové odhalení viníka všeho. 

Když si představím, co mi v cenzorním oddělení smažou a jaké tupé vysvětlení mi k tomu napíšou a teď čtu Vaše nehoráznosti, které tady zůstávají ku prospěch všeho lidstva, tak mi z toho vychází jen to, že buď jste externím pracovníkem cenzury Idnesu, nebo že tam "pracují" komunističtí zaprděnci nejvyššího stupně.

4 5
možnosti
MJ

Tak nějak mi ve Vašem rozsáhlém "díle" o genocidách chybí ty úžasné pracovní tábory na Sibiři, nebo to se Vám nehodí do krámu?

9 3
možnosti
Foto

Proč by tam měly být?

4 9
možnosti
RH

Jediným způsobem, jak může srbský národ získat zpátky důvěru civilizovaného světa je přiznání viny a pokání. Ono totiž před slušnými lidmi nelze žádným způsobem omluvit nebo zrelativizovat největší poválečný masakr civilních obyvatel na evropském kontinentu.

7 2
možnosti
Foto

Nemyslím. Vina byla na obou stranách.

3 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce