Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J34a34r67a 68R24a62n12k

7. 5. 2015 8:10

Kolikrat jeste tu stoletou chudinku s metaly na hrudi uvidime?8-o

1 0
možnosti

Doufejme, že příště nasadí hambatou FKK Andělu. ;-D

0 0
možnosti
JN

"Vedle Dachau navštívili Noční vlci mimo jiné i Norimberk, který je úzce spjat se vzestupem nacistického hnutí. Národně socialistická německá dělnická strana (NSDAP) pod vedením Adolfa Hitlera tam od roku 1927 pořádala říšské stranické sněmy."

 - Tohle napsal Scharführer Olšer

Freudovské přeřeknutí, nebo už mluví na rovinu ?

2 1
možnosti
MS

A on je nějaký volný pohyb osob mezi EU a Ruskem ? 8-o

3 0
možnosti
JN

On neexistuje ani volný pohyb Rusů v Rusku ;-D

3 0
možnosti
VV

Diskusi bych rozdělil na dvě části. Jakub Šrámek alias Myrda Kalousek, nebo jeho učenlivý žák a ostatní. Sám bych se přiklonil k Petr Vysočan a Zdeňkové David a Strnad.

1 2
možnosti

Kádruj, kádruj, vykrúcaj, vykrúcaj,

len si hubu nezkrúcaj, nezkrúcaj, ...

0 0
možnosti
Foto

Já vám ani nevím, proč jsem si zrovna vzpomněl na slova písně skupiny the Tap Tap - "...blbec je blbec, a blbcem zůstane..."

3 1
možnosti
Foto

Rád čtu blogy od motorkářů, vždycky se tak nějak poučím...jako v tomto případě...Když vyrazím do zahraničí, taky připnu státní vlajku a bývá dobrým zvykem přidat i vlajku země v které se zrovna motorkář nachází...Naštěstí tento dobrý zvyk Noční kozáci neznají...těžko by se mi dívalo, kdyby pod vlajkou Stalina vlála naše vlajka.

4 0
možnosti
VV

Stalin není zrovna to ořechové, ale možná kdyby nebyl, nebyla by ani naše dnešní diskuse, nebo bychom diskutovali někde na Sibiři, nebo Madagaskaru, pomocí kouřových signálů, oblečeni do slušívch sukének z rákosu.

1 2
možnosti
LK

L53e27o15š 41K39a52ň14a

6. 5. 2015 10:22

Nějak tam chybí loňské akce Nočních vlků na Krymu. Pokud jde o anketu na Novinkách, tak to není žádné překvapení. Stačí si tam otevřít různé diskuze a je jasné, co se tam schází za lidi. Diskuze na jiných serverech jsou přece jenom jiné. 

 Osobně bych se jízdy Nočních vlků po Evropě nebál a nijak bych jí nebránil. Úřady se ovšem rozhodly jinak.

 Pro mě je tento blog, další propagandistický blábol.

5 2
možnosti
ZB

Souhlas, Slovensko to asi řešilo nejlépe, protože se žádný skandál nekonal. Položili věnec, to je přece slušnost uctit mrtvé. Slušné zacházení by je připravilo o argumenty, že svět je proti nim a Rusům vůbec.

I když nemyslím, že bychom si o velkoimperiálním smýšlení  velké částí ruské populace měli dělat iluze. Já tam byla a jejich smýšlení o občanech jejich bývalých "kolonií" není nikterak lichotivé. Protože tak na nás koukají, jako na kolonie. Ne všichni, přirozeně, proto bychom neměli být hrubí a všechny Rusi paušálně odmítat.

1 0
možnosti
JK

J74a74n 24K16o63z48á21k

6. 5. 2015 10:01

Svobodu názorů a volný pohyb zde respektujeme. Propagaci masových vrahů respektovat nemůžeme, volný pohyb protidemokratických a proputinovských uctívačů těžko. Kolik Nočních vlků zatkli? Už protestovala ruská ambasáda?

Zase jste po ránu rozesmál. Děkuji

6 2
možnosti
AS

A90d20a38m 44S72t59a29v80a

6. 5. 2015 9:12

Každopádně za nadpis Karma

2 2
možnosti

Napište sem, které Noční vlky zatkli a za co. Jména a trestné činy, kvůli nimž měli být zatčeni.

Prosím neplést s vyhoštěnými Nočními vlky z Berlína nebo s těmi, kterým Poláci odmítli vstup na hranicích.

A protože jsem velkorysý, dám Vám i trochu času .. do 11 hodin (160 minut). Pokud do té doby neodpovíte, mám za to, že schvalujete (karmujete) lži.

9 0
možnosti
Foto

Opět lživé fotografie (text pomíjím, to už nemá smysl, komentovat stálé Olšerovy lži). Ona fotka NW u nějakého památníku nemá s Katyní vůbec nic společného! ;-O;-€

10 2
možnosti
Foto

nebuďte takovej šťoural, pan Olšer se tak snaží a vy takhle (;-D;-D;-D)

3 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce