Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výborně příteli Břéťo, opět jsi s bravurou sobě vlastní šlápl fašistické sebrance bývalých disidentů a samozvaných intelektuálů na kuří oko. Ať je prezident Zeman jaký chce, docela obstojně už začíná chápat, jaké hrůzy na morálce, vzdělanosti i kultuře našich národů bývalého Československa beztrestně napáchala válkychtivá, protislovanská a proněmecká kreatura v žoldu USA, agent CIA, perverzní teplouš a ryšavý tlouštík z nacististického kadlubu majitelů Lucerny a ateliérů Barrandov, arcilhář neštící se přísahat na socialistickou ústavu ČSSR, podvodník a bezprecedentní zrádce, jenž se zachoval hůře, než Hácha. Pod jeho zhoubným prezidentováním a navzdory zrzkovým ujišťováním z roku 1989, že nejen bude prezidentem na jedno funkční období a nikdy do žádného paktu jako stát nevstoupíme, neváhala administratica naší země BEZ REFERENDA VSTOUPIT do teroristického paktu NATO. Opravdu náhoda, že trvalo okamžik, než byla zločinným NATO bez mandátu OSN bombardována Jugoslávie, její průmysl i infrastrukrura.

0 0
možnosti
MD

Ani leva ani prava novinarina. Za realitu karma.

6 3
možnosti
Foto

Ja karmu nedal a o novinarine bych taky nemluvil, ale s tim "ani prava ani leva" bych docela souhlasil. U skalnich komunistu se totiz to politicke spektrum posouva az kamsi za horizont do tridniho boje a slepe nenavisti. Kamsi, kam rozumny clovek ani nepachne......8-o

2 2
možnosti
VK

K blogu: bla bla bla bla bla bla bla....

K autorovi: bla blablabla bla bla a blablabla...

Děkuji, nashledanou.

9 6
možnosti
SN

:-)   KOpřivo.......chybí mi Muhehe ! Rv

1 4
možnosti
IB

Pane Olšere, Váš jed totálního blbce opravdu nemá hranic. Vy jstetaková nádherná ukázka komunisty - demagoga. Že je škoda, že tu už rudá prackanevládne? Vy byste se měl tak nádherně. Naprosto chápu, že Vás to teď musíšíleně s-´t. Jen by mne zajímalo, zda byste někdy odletěl z pražského letiště? :-)))

11 7
možnosti
PV

Tentokrát s autorem nesouhlasím v jednom: opravdu není potřeba komentovat výroky každého blba, kterého nechají mluvit do novin. Tohle má zajímat jen trestní orgány. Slušný člověk se jen pousměje, kam až vede vlezdoprdelismus, byť tehdejšího studentského vůdce.

5 7
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu ze ho chteji soudit a vyhazovat z prace tak se nejedna o "vlezdoprdelismus" ale spis o odvahu, ne ?

5 3
možnosti

Tak pane Šrámku, který jste mne kritizoval, k vaší radosti jsem zase tady a zase dávám karmu a palec. Netřeba se bát, až nebudu s p.Olšerem souhlasit, palec nedám! Myslím si však, že  pro pana Olšera je diskuse druhořadá. On píše , dle mne, proto,  aby informoval! Protože v našich médiích informace nejsou nebo jsou zkreslené. A za to mu nepřestávám děkovat. R^

10 10
možnosti
Foto

A k tematu diskuse neco mate ? Zatim jen palcujete a minusujete. Napiste radeji, v cem se podle vas mylim.

5 3
možnosti
Foto

Virtualni inkoust musel pres noc dukladne zdrazit, protoze jinak velmi upovidany pan Olser nedokazal uverejnit vyrok pana Bartusky cely. Tak tady je:

"Na druhou stranu jsme velmi podrobně sledovali model, který byl použit na východě Ukrajiny, v Doněcku, Luhansku a v dalších městech. Šlo to jakoby přes kopírák a popírá to teorii o lidovém povstání. Skupina civilistů obsadí budovy administrativy, muži, ženy, děti. Do dvou dnů se tam začínají nosit zbraně, ženy a děti odcházejí, zůstávají ozbrojenci. Pokud se jim postavíte rychle čelem, jako to udělali třeba v Oděse, kde je prostě upálili, nebo v Dněpropetrovsku, kde je prostě zabili a pohřbili u silnice, tak máte klid. Když to neuděláte, tak máte válku. To je celé."

Tolik pan Bartuska. A ma naprostou pravdu. Temer neozbrojene civilisty vystridali v Donecku i Luhansku velice brzy Putinovi zabijaci ozbrojeni az po zuby. A brzy meli i tezke zbrane vcetne del a tanku. Vcetne modelu, ktere mohli dostat jedine z Ruska. A tech zbrani, streliva a pohonnych hmot tam zazracne pribyva uz cely rok. 

Nevim, co je na vyroku ktery je pouhym popisem udalosti "fasistickeho" a nevidim, zeby pan vyslanec nabadal k nasili.

Vidim jen nenavist komunistu, kterym Bartuska coby odvazny studentsky vudce v roce 89 pekne zatopil.

Pane Bartusko - R^R^R^.

13 9
možnosti
FS

Bilino,jste při smyslech?

11 10
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce