Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobře napsáno - palec R^ A co se týče našich médií, tak věnují více pozornosti tomu, jestli měl prezident při návštěvě Horní Dolní štamprli slivovice a k dispozici popelníček nežli cesty do USA.

9 1
možnosti

J18á64n 26Š69a89r28a11j

5. 3. 2015 2:24

Slovenske TV reagovali casovo i obsahom podobne, vrana k vrane sada...

1 1
možnosti
Foto

Nu, coz o to. Ja mam zidy take rad. I tomu Izraeli se obdivuji a fandim. Hlavne za statecnost, s jakou se prakticky od zacatku sve existence brani proti svym zakernym a mene demokratickym sousedum, kteri jsou po zuby ozbrojeni komunisty, nyni Rusy. Temi stejnymi komunisty a Rusy, ktere pan Olser pres jejich malou demokraticnost a zakernost tak rad, casto a vasnive haji.

Ovsem take je me jasne, ze by Izrael nevydrzel tak dlouho bez pomoci sveho nejlepsiho a casto i jedineho spojence - Spojenych Statu. Ktere pan Olser tak rad, casto, vasnive a hlavne lzive pomlouva.

Zkratka a dobre, Olser v tom ma poradny zmatek. Podobne je na tom i jim obdivovany cesky prezident, ktery si v Americe i jinde to pohrdani diky sve servilite k diktatorskym rezimum naprosto zaslouzi.

Jeho chvala Izraele je v tomhle pripade prilis malo a prilis pozde. Rv

6 1
možnosti

,,Proto Židy všichni tak ,,milujou"....:-)

Zakořeněno ve mně z večerního vyprávění prarodičů.....

Prakticky patří JFK k mým nejoblíbenějším legendám světových politiků a izraelský Ephraim Kishon k mým nejoblíbenějším spisovatelům

1 0
možnosti

Můj názor:

Vy nemáte průměrného blogu. Cokoli napíšete, shledávám buď velice stupidním, nebo naopak perlou.

Dnes vás chválím a dávám vám karmu. Příště to bude třeba právě naopak. Ale to bude příště, zatímco dnes je dnes a karma je už udělená.

4 0
možnosti

Jen taková technická - podle údajů z ledna 2015 má Izrael cca. 8,309.400 obyvatel. Ten údaj se 7,2 miliony už uvádíte od roku 2009 a myslím, že je nejvyšší čas si na dalších několik let uložit nové číslo.

8 0
možnosti

Z toho je patrno, že v USA žijí i normálně myslící lidé.

4 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce