Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdroj Olserovych uzasnych informaci o "obklicenych vojacich NATO" je zde:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Cesky-europoslanec-ma-sokujici-informace-U-Debalceve-je-obkliceno-2200-vojaku-NATO-Proc-to-nikde-nepisou-362107

Kdyz selze Olseruv oblibeny neonacisticky Zvedavec, nahradi ho komunisticky poslanec Ransdorf.

2 2
možnosti
Foto

Fušeři, ani strefit se nedokážou! Co to je to DNR - nechtěl jste napsat NDR?

Nejde to komentovat, autorovy blogy jinak nečtu, ale pro obveselení jsem to zase jednou zkusil. Ech, stárosť, stárosť.

3 4
možnosti
JR

J75a41r16a 79R28a26n84k

15. 2. 2015 2:28

Dnes to vzal autor strucne, zadna cinska zed, Obama ani Dalailama;-), zed narku ani autor s milostivou pred na Rudem namesti;-)

3 7
možnosti
PT

P17e54t46r 45T46o86m47e49k

15. 2. 2015 0:28

Olšere, tvoje slova:   Inu, jestliže Pravý blok a Národní garda se všemi batalióny oligarchů budou dál útočit, donutí k akci i „separatisty“. Těžké zbraně se samy neodsunou a to ani pod dohledem pozorovatelů...

A moje slova, stejně podložená argumenty jako ta tvoje:  Inu, jestliže separistická banda zabijáků bude dál útočit, donutí k akci i Pravý blok a Národní gardu. Těžké zbraně se samy neodsunou a to ani pod dohledem pozorovatelů...

Vidíš jak jsi ubohý ? A navíc, většího vejtahu než jsi ty neznám. A ještě proč píšeš "separatisti" a ne separatisti ? Oni jsou podle tebe co ? Oni se nechtějí separovat ? Jsi velmi neslušný člověk.

13 7
možnosti
JP

Neskutečné plky, demagogie a podsouvání nepravd - to je další výtvor rusofila a bolševického propagandisty Olšera, který všude byl a každého zná. Použil termín porošenkovská svoloč - ale Porošenko vyhrál volby, čelí přesile nejmodernějších ruských zbraní. Za tragédii Ukrajinců může jednoznačně Rusko a jeho snaha expandovat a mít Ukrajinu jako svůj satelit. Skutečnou svoločí je Zacharčenko a jeho banda násilnických primitivů.

18 7
možnosti
MH

A co kdybyste místo řečí o demagogii a podsouvání nepravd tyto raději vyvrátil? Hlavně, že plácáte své domněnky, jak vás napadne. Přitom se panu Olšerovi znalostmi očividně ani vzdáleně nemůžete rovnat. Pro mě jste demagog vy. Obyčejný křikloun, který chce prosadit svoji pravdu, aniž by k tomu použil argumentů.

7 12
možnosti
KM

Zadna DNR neexistuje Olsere.

10 3
možnosti
PD

P53e47t53r 90D55a81n51ě94k

14. 2. 2015 22:36

Pěkná snůška pravdy, polopravdy a nepravdy, hezky to zabalit a vydávat to za fakt. Ovšem ti vojáci nato, to opravdu stojí za to!

13 1
možnosti
NM

...doufám,že se tu dočtu,že ta videa byla natočena aby poškodila majdan ruskou tv a je to propaganda...a ty počty cizích bojovníků??...je možné,že se to velice brzo dovíme kde je pravda...jesti tyto videa promítli v Minsku slovutné "mírové komis" tak bych rád viděl jejich obličeje na závěru slavnostní tabule...!!!!!!

3 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce