Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma!

Nezávislost prokurátorů, tedy státních zástupců nemá překračovat pravomoci a nezávislost soudců.

Soudci by měli při projednávání jednotlivých případů rovněž posuzovat, zda státní zástupce při řízení policie zajistil všechny potřebné důkazy pro rozhodování soudce a případně vrátit případ k došetření. 

Rovněž by měl soudce rozhodovat o oprávněnosti postupu státního zástupce, v případě stížností, které dostatečně nevyřešilo státní zastupitelství.

Nelze zvyšovat nezávislost státních zástupců nad nezávislost soudců, či jim dávat pravomoci, které patří výhradně soudcům.

1 2
možnosti

Myslíte, že např. pan Vít Doležálek ví o tom, že se svým článkem z roku 2011 stal nedobrovolným spoluautorem Vašeho dnešního puzzle?

1 0
možnosti
Foto

Hmmm, prilis zmatene a roztekane na to, aby se to dalo komentovat. 

Jen snad k tomu Putinovu "potirani oligarchu". Putin zlikvidoval jen ty oligarchy, kteri s nim netahli za jeden provaz. Protoze jinak by musel zlikvidovat i sam sebe a sve nejblizsi kumpany. Tedy lidi propojene s organizovanym zlocinem a byvalou KGB.

Ale mel bych pro vas jednu otazku, pane Olser. Co to bylo za noviny, kde jste mel "na starosti kriminalni rubriku" ? Ja tyhle veci se zajmem ctu a na vas si z zadneho vyznamnejsiho deniku nepamatuji. 8-o

2 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce