Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pochopitelne - kdyby Americane bombardovali koncentracni tabory (a zabili pri tom v drevenych baracich ve kterych nebyly protiletecke kryty spoustu zidu) kricel by dnes Olser cosi o tom, ze Amerika pomahala nacistum v holocaustu.

Komunistum se nezavdecis. Rv

1 1
možnosti

Bude zajímavé, když se rozmázne ta správa bývalých poradců Blaira o jěho lhaní o Iráku a servilitě ke USA před a počas útoku na Irák.

Dlee principů dost archaického britského soudnictví jěště může pan bývalý premiér i skončit před soudem.

1 2
možnosti

Pan Olser by mohl nakonec byt jeste vetsi lhar, nez by si sam zaujate pral o W. Jeho slepa nenavist bije do oci vsem, co neco o pravde tykajici se prezidenta Bushe vi.

2 1
možnosti

Furt dokola. Všechno dobro přichází z Ruska nebo Sovětského svazu, všechno zlo přichází z USA.

Co kdybyste před psaním udělal lepší rešerše? Píšete třeba "Největší tragédií na celém hrůzném řádění nacistů v koncentrácích, resp. v Osvětimi, je fakt, že to neměli ze své hlavy, ale že už v roce 1913 napsal Theodore Roosevelt, 28. prezident USA, že věda zvaná eugenika, (resp. vědecký rasismus), jež dokonale zkvalitňuje lidskou, resp. bílou rasu, je základem jedinečného rozvoje lidské společnosti."

A co Kolcov, Bogdanov, Ivanov ...? Stačí třeba jen zadat do googlu "SSSR eugenika".

3 1
možnosti

Další skládačka. Nechápu, proč to autor neřeší jako třeba soudruh Cvalín. Ten, když pocítí potřebu seznámit svět např. se svou nenávistí k USA či Ukrajině nebo láskou k Putinovi, sesmolí prohlášení o několika větách a uleví tak přetlaku svých myšlenek. 

Pan Olšer má ale zřejmě pocit, že by takto krátký útvar nebyl hoden jeho úrovně a proto musí každých pět původních vět doplnit pěti starými odstavci.

Ale co, jeho fanoušci jistě opět strnou v němém úžasu nad stejnými informacemi, nad kterými tady jásali před čtyřmi dny...

6 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce