Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J39a79r45a 87R17a90n36k

2. 11. 2014 17:53

Vy si opravdu myslite, ze nikdo jiny Hong Kong nezna, ze zde jsou lide neinformovani a tak budete stale psat sve nepravdive clkanky.....co Vas k tomu zene? Net je plny a kazdy. kdo ma PC umi aspon trochu anglicky, nebo pouzit translater.Rv

http://en.wikipedia.org/wiki/2014_Hong_Kong_protests

4 1
možnosti
KV

K75a61r55e21l 72V36o27v87e57s

2. 11. 2014 16:33

Proste Ceska televize!

1 0
možnosti
Foto

Posláním ČT není, aby podávala objektivní zprávy, ale vysílala pouze protiruskou, protiputinovskou, protičínskou a protizemanovskou propagandu.

5 3
možnosti
Foto

Pak mi tedy vysvětlete, proč stejná ČT vyslala za peníze daňových poplatníků pana Olšera i s ostravským televizním štábem na dovolenou do Izraele? Pokud vím, nenatočili tam ani jedinou reportáž, ale dobře si to užili.

7 1
možnosti
Foto

Pan Olšer cituje v tomto článku "svůj" text ze dne 13. října. Konkrétně toto:

"Západní prestižní školy zažívají v Asii rozkvět. V pondělí otevřela své brány 750 studentům v Hongkongu pobočka školy Harrow, která je známá mimo jiné jako alma mater někdejšího britského premiéra Winstona Churchilla. Toto 500 let staré britské vzdělávací zařízení, na němž se platí roční školné 21 tisíc dolarů (411 tisíc korun), funguje již také v thajské metropoli Bangkoku a v Pekingu."

Skromnost pana Olšera tkví v tom, že tento text bez jakékoli úpravy převzal z dva roky staré zprávy otištěné v Hospodářských novinách, autorem je ČTK. Mám dojem, že kdyby tady pan Olšer otiskoval na pokračování Haškova Švejka, jeho příznivci by se radovali nad Olšerovou skvělou analýzou poměrů v rakousko-uherské armádě a žasli by nad "novými" informacemi z jejího zákulisí.

6 1
možnosti
VS

Dozvěděl jsem se od jednoho svého věrného mínusáře, že stejným stylem tvoří spousta kvalitních autorů. Bohužel mi zatím nebyl schopen poskytnout byť jedno jediné jméno. Jakmile totiž zazní otázka na toto téma, okamžitě prchá z diskuze, nebo se zoufale dovolává debaty na téma článku.:-)

4 1
možnosti
Foto

Nesmirne zcestovaly pan Olser by mel v pristim clanku vysvetlit, proc je v cinskych zemich jako Tchaiwan, Hongkong a Singapur o tolik vyssi zivotni uroven nez v komunisticke Cine. O lepsich obcanskych svobodach nemluve.

Kdyby se nad tim pri psani zamyslel tak by treba pochopil, proc ti studenti nechteji, aby jim politiky vybirala komunisticka strana.

5 3
možnosti
JC

R^Zajímavý článek. Spousta informací a postřehů, díky za to.

5 5
možnosti
Foto

Docela legracni, ze pan Olser ktery nezna Hongkong ani z toho povestneho rychliku vi vsechno lepe, nez tamni universitni profesor.

A ti zli studenti - oni se dokonce odvazuji pozadovat svobodne volby. Z toho aby dostal cesky komunista psotnik......;-)

5 4
možnosti
MP

Jaké bylo doslova grandiozní přivítání Zemana v Číně, o tom ani slovo...

3 3
možnosti
Foto

Ja jsem o tom cetl v Lidovkach a videl to v televizi. Za takove privitani od komunistu by se mel kazdy president demokraticke zeme do smrti stydet a chodit vyhradne kanaly.

4 6
možnosti
MP

Jak to říkal Zeman o novinářích? Nemluvil něco o povlu?

2 3
možnosti
Foto

Ano mluvil. A pak prisly jeho Hovory z Lan.......Rv8-o

1 0
možnosti
Foto

I92v62a66n 50M80a49r25e12k

2. 11. 2014 7:53

Jako vždy karma  >>> R^

5 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce