Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J96a66r22a 74R86a89n40k

21. 9. 2014 21:19

Russo-Georgian War - Wikipedia, the free encyclopedia

en.wikipedia.org/wiki/Russo-Georgian_War

Location of Georgia (including Abkhazia and South Ossetia) and the .... The war displaced 192,000 people, and while many returned to their homes after .... Both countries accused each other of flying jets over South Ossetia, a violation of the ceasefire. ... According to former economic policy adviser to Vladimir Putin Andrey ..

0 0
možnosti

J42a96r54a 46R55a70n45k

21. 9. 2014 21:18

First Chechen War - Wikipedia, the free encyclopedia

en.wikipedia.org/wiki/First_Chechen_War

At least 161 killed outside Chechnya, Military: 17,391 killed or missing ... while more than 500,000 people were displaced by the conflict, which left cities ... Following long resistance during the 1817−1864 Caucasian War, Russia ... the Ingush armed conflict against another Russian republic, North Ossetia. ...... Vladimir Putin

na leve strane je moznost kliknout na cestinu, pro neznaleR^

0 0
možnosti

Vaše myšlenkové pochody nepojme ani největší černá díra ve vesmíru.

1 0
možnosti

Asi tak nějak...R^

4 4
možnosti
Foto

Vetsi cast clanku zde Olser uverejnil jiz pred rokem. Zrejme mu vadi NATO, ktere nas chrani pred tim, aby nam zase vladla nacisticka nebo komunisticka zber.

Jen tak mimochodem - ostravska nezamestnanost by bez komunistickeho planovani a nesmyslneho rozvoje tezkeho prumyslu neexistovala.

11 4
možnosti

No zrovna Vy toho o problematice Ostravského regionu musíte vědět opravdu hodně! Legrační ...

6 8
možnosti
Foto

Pane Vodvářko, umím si představit, že tam bylo dost lidí, které láká vojenská technika, bylo tam i dost lidí, kteří tuto událost si chtěli nafotit, nafilmovat... Nic proti tomu. Ale byla tam určitě většina takových, kteří věří, že NATO je obranný pakt, a některým se dokonce líbí útočné války a zabíjení Rv

4 8
možnosti

Zajímalo by mě, jestli Olšer psal stejně, když podobné akce prováděla ČSLA a vystavovala se technika armád Varšavské smlouvy. 

A jestli vy osobně jste měla stejný názor jako teď, že se tam byli lidé, kterým se líbí zabíjení a věří, že Varšavská smlouva je obranný pakt.

11 3
možnosti
Foto

Komentář trochu mimo téma. Každý blog mých věkových souputníků , např. krom autora tohoto blogu p Hermánka, mne utvrzuje v jednom. Tito pánové , za minulého režimu zastávající nepochybně důležitá postavení , mají jedno společné.

Prezentují se jako výsostní demokraté , neutrálové komentující politické dění doma i ve světě. Z jejich příspěvků je však patrná orientace determinovaná předchozím působením - v domácí politice někde mezi KSČM a levou částí ČSSD , v Evropě - putinovci ( nově kremrole - půvabné!) a proti EU , zejména . proti USA - bijí černochy!

Nic proti tomu , názory jsou od toho, aby se různily. Pouze dost dobře nechápu náklonost starších , nesporně velmi inteligentních mužů k zločinnému režimu i v době , kdy už jim o nic nejde. Důchod větší mít nebudou.:-):-(.

13 1
možnosti

A co když je to úplně jinak? Co když to není žádná "náklonnost" k minulému režimu, ale kritika a výhrady k dění ve světě současném? Určitě se považujete za bytostního demokrata, tudíž se divím, že odmítáte uznat nárok na jiný názor. Byť to odmítání je Vámi zdůvodněno různými pseudoargumnenty. To s tím důchodem je dost laciné ...

3 6
možnosti

Co je to, proboha, za blábol? Někdo má rád holky, jiný zase vdolky, někdo má rád vojenskou techniku a jiný je grafoman, který chrlí jeden blog za druhým.....

12 2
možnosti
Foto

Možná pane Olšere, se jdou prostě podívat na technické vymoženosti. 

Viděno vaší optikou, výstava drobného zvířectva v Orlové Lutyni je rafinovaným úskokem současné vládnoucí soc.dem kliky, jak oblafnout bývalé koksaře, kteří jinak doma lkají nad desetistupňovým pivem nad svým hnusným osudem...

13 1
možnosti

Asi tak. Jenže to byl nebyl Olšer, aby do toho nezapletl politiku a svojí zakomplexovanost.

6 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce