Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

a jakpak se chovali tvoji milování rusáci v Pobaltí?

0 0
možnosti
JP

Pobaltí vyvraždilo se začátkem druhé světoví války většinu Židů. Němečtí náckové se od těch pobaltských bestií inspirovali. Přečti si něco o dějinách holocousu a nepoučuj druhé, ty nýmande!

2 2
možnosti
JR

J49a65r43a 58R39a23n18k

10. 9. 2014 21:20

News for SU24 and HMCS Toronto

Toronto Sun

Russians shadow American warship after Canadian frigate ...

CTV News ‎- 1 day ago

The news comes after a Russian military spokesperson confirmed that an SU-24 and a transport plane flew near HMCS Toronto on Sunday, but ...

Russian warplane makes 'provocative' pass over Canadian ...

Ottawa Citizen‎ - 1 day ago

Russia rejects claim jets 'provoked' Canadian warship on ...

Daily Mail‎ - 1 day ago

More news for SU24 and HMCS Toronto

1 1
možnosti
DN

Rank se zbláznil, člověče nechte se vyšetřit.

0 4
možnosti
JP

V každé společnosti na celém světě je třicet procent násilníků v mužské populaci .Z toho 8 promile, až 1% extrémistů, vyhledávajících násilí pro svou zábavu. Deset až dvacet procent mužů omdlívá při pohledu na krev. Zbytek jsou ti, kteří se chovají konstruktivně. Pracují a dopomáhají společnosti k rozvoji. Pokud jakýmkoliv způsobem podpoříme třicetiprocentní skupinu násilníků, nemůže z toho vzniknout nic jiného, než války všeho druhu. Tato třetina mužů je určena k tomu, aby bořila a když se jí dá podpora, aby také pro své potěšení vraždila. To se stalo na Ukrajině. Někdo dal násilníkům zelenou a oni se mu odvděčují tím, že pokud k tomu mají příležitost, s radostí vraždí. Psychologové o této početné skupině ví. Násilníci jsou proto vybíráni na silové sporty. Jsou také vhodnými adepty do komand rychlého nasazení. Jsou učeni všem formám boje a likvidace nepřítele. Navrátit se do běžného života nedokážou. Jsou to neřízené střely. Tak tito lidé dnes řádí s požehnáním EU a USA na Ukrajině. Jsou to ti, jichž se zastává naše propaganda. Jediná možnost jak je odradit, je účinná teritoriální obrana. Ta musí být založena na faktu, že primitivy dychtící po krvi je možné vlákat do pasti, protože nemají kombinační schopnosti inteligentních lidí. To se domobrancům na východě Ukrajiny daří. Nezbývá, než se tímto stilem bránit, protože jinak by násilníci rozpoutali masakry, na něž se těšili a kvůli nimž jeli stovky kilometrů. To, že strategii boje nezvládají, jim vezme vítr z plachet. Něco jiného je hajlovat na fotbale nebo v hospodě, než zůčastnit se jako násilní uřvanci boje. Majdanská sebranka svůj boj s domobranci prohrála. Kdo je soudný, musí připusit, že tisíce obklíčených banderovců a nacistů byly vystaveny na milost a nemilost obráncům svých domovů. Jenom z jejich milosti budou propuštěni. Věřím, že o svém hajlování a trestné výpravě za vražděním z rozkoše měli již čas přemýlet, když na ně mířily hlavně samopalů. Spravedlivý trest je stejně nemine. Tomu nikdo neunikne.

12 4
možnosti

....tak že by Putin nakonec skončil Haagu?:-)

6 8
možnosti

Legrační, jak neustále strašíte Pravým Sektorem, který má minimální podporu voličú kolem jednoho procenta  a jaksi vám unikají Ruští neonacisté a obrovská velikost neonacistické základny v Rusku. Odhady Amnesty International v roce 2008 mluvily o až 85 000 aktivních ruských neonacistech, což je polovina odhadovaných neonacistů na celém světě.

http://www.armadninoviny.cz/rusky-pravoslavny-extremismus-a-neonacismus.html?stranka=2

7 6
možnosti
MP

Je mi záhadou, proč Putin "poslal" do země  s 46 miliony obyvatel JEN tisíc vojáků...8-o

7 4
možnosti
Foto

i kdyby poslal jenom jednoho, tak je to špatně

4 0
možnosti
LW

L44e69o 72W34o56l34f

10. 9. 2014 9:08

Myslíte, že Rusové vydají Strelkova a jeho partu?

7 0
možnosti
JK

Nevydají - Strelkov (jak sám napsal) musí dopsat knížku pro děti. ;-D;-D

5 1
možnosti
Foto

Viděla jsem před několika měsíci video, jakási tlupa hodně mladých lidí s ukrajinskou vlajkou tam kopala do člověka bezvládně ležícího na ulici. Protože tyhle zrůdnosti nebyly pro ukrajinskou vládu trestným činem, nýbrž hrdinstvím, může se někdo divit, že vznikly skupiny "separatistů" a "teroristů",  které chtěly chránit sebe a svoje rodiny?

15 6
možnosti
PP

Podle novinek ted pravý sektor vyhrožuje ze ozbrojeni půjdou na Kyev . Jen idnes o tom mlčí.

4 2
možnosti
JC

Že by revoluce začala požírat své osnovatele?

4 2
možnosti

Ale Rusové tak vraždili a ještě mnohem, mnohem hůř a mnohem, mnohem víc. V Grozném, v celé Čečně a nejen tam....Myslím, že by to Puťkovi V Haagu velmi slušelo.

5 7
možnosti
Foto

Čečna byla před Kosovem, tedy v době, kdy ještě územní celistvost a změny státní hranice byly posvátnou krávou. Kosovo spustilo nutně domino.

6 4
možnosti
JC

R^ Článek dobrý, je třeba neustále ukazovat, co se dělo a děje na Ukrajině, kam až dospěla ta "podpora demokracie a svobody" ze strany USA. Jak příšerně kruté a nelidské jsou zrůdy, jimi podporované a vycvičené. Vždyť je to stálo 5 miliard dolarů, tenhle "výcvik". A blíží se to, žel, k nám ...

11 7
možnosti
LJ

Taky jim ty peníze dlouho posílali...

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce