Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud se snad divíte, proč američan nevlítne znovu do Iráku a nezmydlí ty drzé islamisty, kteří tu zemi tak zvrhle terorizují, tak to se nedivte. Američan na to už nemá peníze. Všechny rozfrcal, vesměs za blbosti a pitomosti, za hračky a bonbóny. Takže je švorc a není s to ani napravit, co pokazil. Prostě, infantil - pro někoho uřvané, pro někoho joztomilé, ale zkrátka - malé děcko.

0 2
možnosti
JN

A já čekal , že budete na pomoc volat Rusko, které ISILU a Sýrii dodalo zbraně. Nu škoda vaší zaujatosti. Jste jen produkt, ovce, věřící, nebo jak se tomu dnes říká, když selectujete nepříjemná fakta. Dnes prosíte USA o pomoc, zítra je za to že šly pomoci budete hanit. Tohle je špatný přístup. [>-]

4 1
možnosti
JM

J25i45r84i 51M25a26l32i42n30a

12. 8. 2014 16:51

Ano, tak nejak. Kdyz Amerika pomuze, je to spatne. Kdyz nepomuze, je to taky spatne. Soudruhum se nezavdecis…….

5 1
možnosti
TH

Docela blbe fotomontaze. To je teda uroven. Rv

4 1
možnosti
JP

Zbrojní koncerny chrlí zbraně všeho vraždícího druhu. Potřebují je prodat a zároveň se zbavit zastaralého zboží. (Asi tak, jako si měníme auta). Evropa se neměla k dílu. Na armádě se škudlilo. (U nás byla armáda vhodným objektem pro rozkrádání megazloději). Zelení mužíčci práskli do stolu a zvolali, takhle to dál nejde! Zařídili nám tedy konflikt za humny a oživili našeho nepřítele - Rusa. Od části našich diskutérů čteme o tom, že Rus jektěživ nic nedokázal, jenom hopsat a trdlovat v Bolšom teatri. Že se takoví zdatní jedinci zamlouvají zmanipulované propagandě, nelze pochybovat. To oni jsou pilířem, na němž propaganda stojí. Kdyby nebylo šíré Rusy, která na svém území pobila loupeživé hordy z osmánské říše, zastavila a na hlavu porazila Napoleona, kdyby miliony Rusů nepadly v druhé svtové za naše osvobození, tak bychom dnes nepsali a nediskutovali česky. Je zarážející, že část diskutérů svádí všechnu vinu na Rusy.,když Stalin byl Gruzinec, největší masový vrah na světě, Berija byl taktéž Gruzinec a vojska Varšavské smlouvy k nám vyslal Ukrajinec Brežněv.. Komunismus si nevymysleli Rusové, ale Židé, konkrétně Marx a Engls. Je třeba vzít do úvahy také skutečnost, že Rusové by na našem území nikdy nebyli, kdyby Hitler nevyprovokoval válku. To, že si tehdejší SSSR činil nárok na naše území, byl výsledek dojednání politických špiček  na jaltské konferenci, kde si de facto vítězné mocnosti rozdělily svět. (O nás bez nás). Výsledky pro naši zemi byly devastující. Jeden masový vrah vystřídal druhého masového vraha. Poválečné čistky, popravy, pronásledování oponentů bolševického režimu a snůšky lží nás dovedly k nenávisti ke všemu ruskému. Poslouchali jsme BBC, Hlas Ameriky, Svobodnou Evropu, Deutsche Welle, Monte Carlo a další. Rusové a naše ministerstvo vnitra měli vybudovanou síť rušiček v každém krajském městě. Vedli se Západem skutečnou válku za pomoci informační blokády. Tím se nám Rus zhnusil natolik, že jsme ho považovali za pachatele všeho zla.

2 4
možnosti

Brežněv nebyl Ukrajinec, voni jeden vzdělanče...

3 0
možnosti
Foto

Pan Olšer nám opět předvedl klasickou ukázku svých nekonzistentních názorů.  Rv

7 2
možnosti
Foto

V Evropě se až do roku 1945 také řešily spory válkami. Podle mne jde o jakousi vývojovou fázi lidstva a když uvážím úroveň některých zemí, kde se bojuje, tak by se tam ještě pár století bojovat mohlo.:-)

3 0
možnosti
Foto

Proč nenapraví USA své chyby v Iráku? Nemají na to už peníze. Proto dávají přednost tomu, ať se vzájemně vraždí "domácí" jejich zbraněmi. Proč ten masívní prodej zbraní? Utržené peníze jako jadiné ještě jakž takž drží ekonomiku. Neví se, jak jinak by se to dalo řešit. Lidský intelekt na úrovni světové elity zažívá děsivý krach.

3 3
možnosti
LN

...napravit ...??...JAK...??..můžete to kapku rozvést...???...ono totiž pomáhat se dá dost dobře jen tomu kdo si pomoci nechá....

3 0
možnosti
PV

R^

Soudnému člověku, ne zabedněnci, tomu nevysvětlíte, musí vrtat v hlavě zásadní otázka, která provází vývoz americké demokratúty: proč a z jakého důvodu USA téměř vždy vyzbrojují obě strany konfliktu? Kdyby šlo o demokracii, tak podpoří toho hodného, to je celkem jasné. Ale ono o demokracii jde až asi tak na pátém šestém místě, prvořadý je boj o suroviny a likvidace protivníků a případných příštích protivníků - ať se vesele vybijí mezi sebou. Velké pokrytectví! Což autor popsal vcelku přesně. Je fakt, že někdy to provádí fikaně, v jednom státě podporují Frantu proti Honzíkovi, ve druhém Honzíka proti Frantovi (viz. Syrie versus Irák).

5 6
možnosti
LJ

Asi neví, kdo je ten hodný, tak vyzbrojí obě strany a peníze z toho budou taky.

0 0
možnosti
JM

To je zase narez. ;-D Jako bych ten clanek uz nekde cetl, akorat ty odstavce byly v jinem poradi.

Mezi nami pane Olser - Rusko ma tech zakladen po svete mnohem mene, protoze ruske zakladny nikdo nechce.

Jako Cech ktery zazil rok 68 a naslednou normalizaci hadejte proc. Muzete trikrat. ;-)

6 4
možnosti
VS

I kdyby se ŠuMaChr umínusoval, jedna věc je nezpochybnitelná - celé odstavce dnešního kompilátu se objevily v autorových dílech v roce 2011, 2012 a naposledy v červnu 2014.

Takže jsme se dnes například dozvěděli, že "předpokládané výdaje na zbrojení v letošním roce činí pro USA cca 600 miliard amerických dolarů...". Autorova klaka jistě strne v němém úžasu nad hlubokými, pravdivými a profesionálně zpracovanými informacemi, kterých by se jinde těžko dohledala, jakož i ocení tu pravou novinařinu. Pravdou ale zůstává, že stejné číslo (stejnou větou ve stejném odstavci) používá pan Olšer už čtvrtým rokem...

10 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce