Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I42v65a59n 30M12a91r72e51k

27. 7. 2014 21:11

KARMA jako vždy ! ! ! R^

0 0
možnosti
Foto

I61v31a67n 34M40a96r53e81k

27. 7. 2014 21:10

!! Pokud Palestinci vědomě "obalí" objekt (který po předchozím upozornění hodlají Izraelci zničit) svými dětmi tak je tam zcela vědomě vedou na popravu  ! ! ! Rv Rv Rv !!

0 0
možnosti
JM

J86a82n 40M73r36s85k67o16š

28. 7. 2014 3:43

To je míněno ironicky? Nebo jsou dnes ještě tací, co něco takového opravdu věří? No, jak jinak ospravedlnit masakry?

0 0
možnosti
JM

J82a96n 31M24r15s82k96o62š

27. 7. 2014 7:53

Pan Autor, který tolik zemi procestoval (někde je to vysoké číslo) a pořádně zevrub poznal, by nám měl prozradit, který že národ miluje své okupanty?  Zvláště tam, kde jsou okupováni už po několik generací a kde se tam okupační mocnost tak hezky k okupovaným chová? 

(My přece jsme taky nějaké okupace zažili, že...)

0 1
možnosti
JM

J70a64n 69M29r50s54k57o37š

26. 7. 2014 16:05

Jon Snow, známý (a uznávaný) reportér britského Channel Four, píše o své návštěvě Gazy v těchto dnech.

http://blogs.channel4.com/snowblog/bring-israelis-palestinians/24316

Podstatné z toho přeloženo: http://blisty.cz/art/74059.html

1 1
možnosti
JM

J56a34n 74M97r33s39k70o19š

26. 7. 2014 16:13

A tady reportáž od BBC. Že by nám zalhali?

http://blisty.cz/art/74063.html

1 2
možnosti
JH

"Rada je prostá; nestavějte pašerácké tunely a nestřílejte na Izrael rakety a nebudou umírat vaše nejfotografovanější děti na světě..." to je sice hezké, pane Olšere, ale existuje i jiná rada: "Co bylo ukradeno, má být vráceno". To tady v Čechách a v křičelo v jiné souvislosti více lidí, pro území Palestiny to neplatí?

1 4
možnosti
PK

Pokud se na toto díváte takto, podívejte se jen na historii Československa od roku 1918 a vezměte si třeba jen vztahy mezi ČSR a Polskem a budete se divit, kolik bylo vojenských půtek o Ratiboř, Těšínsko... (zdroj: "Kyselá těšínská jablíčka", autor: Jiří Bílek) a to nemluvím o válce s Maďarskou republikou rad o Slovensko... Když to tak vezmeme, tak jsme to byli mi, kdo Maďarsku "ukradl" Horní Uhry a jak by se Vám líbilo, kdyby tyto půtky stále trvaly a každý stát se oháněl, že to byl on, kdo byl okraden? 

Říkáte:  "Co bylo ukradeno, má být vráceno" a žádosti o navrácení se dělají tak, že se sebevražební atentátníci odpalují v davech lidí? Pokud je to Váš názor, tak je velice morbidní.. Není to tak dlouho, kdy tiskem proběhla informace, že i Írán dává ruce pryč od Hamasu a odmítá jej spolufinancovat. Přišli na to, že podporovat tyto fanatiky je víc než rizikové. Ze svého blízkého okolí poznali, že tito fanatici už nebojují o ... (tady si doplňte, co chcete), že jim jde více méně o likvidaci těch, kdo s nimi nesouhlasí...

6 0
možnosti
PK

Pamatuji si doby, kdy jsem jako kluk sledoval sovětské válečné filmy a v mnohých byla scéna, kdy fašisté nahnali před tanky civilisty, aby mohli bezpečněji prorazit sovětskou obranu. S postupem let jsem se dozvěděl, že něco podobného prováděli němci na všech frontách a byl jsem z toho zhnusen stejně tak, jako jsem byl zhnusen jako kluk a ejhle, dnes se najdou lidé, kterým něco podobného nevadí, nevadí jim, že příslušníci Hamasu ukrývají ve školách plných dětí, odpalují rakety mezi obytnými domy... V mých očích jsou to stejní "hrdinové" jako byli ti, kteří nahnali civilisty před tanky... Buďme rádi za Izrael... je totiž možné, že kdyby nebylo tohoto státu, tak jsme na mušce mi. Důvod? Fanatik žádný nepotřebuje a ospravedlnění si vždy najde.

4 0
možnosti
Foto

Postoj Amnesty International, je v tom to jasný, vyzívají obě strany, aby toho nechaly a žádají zbrojní embargo.  http://www.amnesty.cz/z904/izraelgaza-povinnost-chranit-civilisty-maji-vsechny-strany-konfliktu

0 0
možnosti
PK

a že jim to trvalo..

0 0
možnosti
JP

Když se člověk nebrání zlu, bývá jím smeten. Zlo se šíří tím, že zvrácení jedinci přitahují pozornost. Vždy vystupují jako vyvolenci Boha a přejmenují se většinou podle biblických nebo koránových postav. Takových Parsifalů Imanuelů chodí poi světě až až .Muhammadů, Mohamedů ještě více. Lidé, kteří se na takové "silné osobnosti" zprvu nabalí, strhne duševně nemocný jedinec s sebou. Potom už není kam couvnout. Buď je odvede do pralesa, aby s ním spáchali sebevraždu tím, že vypijí otrávené nápoje, nebo se postřílí a za to je čeká nekonečná blaženost.. S nástupem Hitlera k moci se stalo vymývání hlav a matení vědeckou disciplínou. Mašinérie zla v době berlínské olympiády pohltila až 99% Němců. Od té doby pracují špičkové rozvědky tak, že s pomocí dezinformačních praktik dokážou zcela dezorientovat až 96% obyvatel zeměkoule. Dezinformace spojená s konspirací zanamená pro jedince, kteří jsou vystaveni  jejich soustředěné propagandě, osobní likvidaci. Likvidace nemusí být provedena stylem ala Mrázek. Zločinci si spíše vychutnají skvělý pocit, že jejich profesionálně vedenou lež v podstatě nikdo neodkryje. Baví se reakcemi napálených občanů. Profesionálně vedená lež je v současnosti zaměřena na světové židovstvo a na události v současné Ukrajině. Lži Hamasu o Izraeli bere svět militantního islámismu jako pravdu všech pravd. Islámský svět chápe Izrael jako zlo, které mezi ctné fanatiky nepatří. Proto chtějí Izrael zničit stůj co stůj.  V případě Ruska zase hrozila rozsáhlá hospodářská spolupráce s Čínou, dovršené zlatem krytou konvertibilní měnou. A to se samozřejmě nesmí stát. Proto teče krev nevinných lidí. Proto Majdan, proto tolerované hajlování neonacistů, proto válka na ukrajinském území, kterou jako by nevedl Jaceňuk a náckové, ale Putin. Je to stále stejné  Náš Pepíček rozbije okno, ale udělal to ten kluk ze sousedství. Propaganda spočívá v tom, že pokud něco spácháme, mohou za to vždy ti druzí. Pro mnohé je dřina tento princip snadného obelstění člověka pochopit.

4 3
možnosti
JM

Jestli chcete pane Pribyl videt skutecneho fasistu a agresora, podivejte se na byvaleho dustojnika KGB Putina. Ten si s arabskymi fasouny vubec nezada. Dokonce je stejne jako jeho predchudci v Kremlu zasobuje zbranemi. 

Mate to v hlavicce nejake pomotane…..:-P

5 5
možnosti
VL

A tak panu Olšerovi není nic svaté, pouze Izrael.

V pořádku - a mně je také Izrael sympatičtější. Možná by ale bylo dobře si při této příležitosti uvědomit, že nechci-li, aby mi někdo sprostě pomlouval to, k čemu inklinuji (zdůrazňuji slovo pomlouval), tak bych neměl to samé dělat druhým.

Informace se dají napsat věcně, dá se zdůraznit, že jsem toho a toho názoru, a tam, kde mám indicii nebo dokonce důkaz tento se zdrojem uvést. Nikoli však zveřejňovat podvržené fotografie, fabulovat vyložené nesmysly a obviňovat z nepodložených skutků, které jsou možná tak nejvýše zbožným přáním autora.

4 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce