Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý článek, velký souhlas..

0 0
možnosti

Dnes se ozývám později, byl jsem v práci. Vše, co je součástí naší kultury a civilizace, má svou kolébku v původní židovské kultuře. Mimořádně disponovaní Židé vdechli svého ducha do všeho, co nás dnes obklopuje. Neexistuje obor, v němž by nevynikli. Ať jsou to myslitelé, lékaři, komici (Voskovec a Werich), režizéři, i vynálezci vynálezů zkázy. Tvůrčí duch jim umožňuje všeobecný rozlet, což nesnáší nenávistí a neschopností utlumená svoloč. Té vadí úspěšní Židé nejvíc. Osobně čerpám rád moudrosti z Bible. Tragedie, jež popisuje, vyústí vždy k poznání, že ten, kdo zabíjí, zabíjí tím především sám sebe, protože v okamžiku vlastní smrti zůstane  opuštěn. Tomu, koho zabije, daruje život věčný. Je tomu tedy přesně naopak, než na první pohled masakry vidíme my. Můžeme vidět těla zohavených obětí, ale jejich duše jsou již v naprostém bezpečí v laskavé náruči Ježíše Krista.  Stojí za to, opřít se o duchovní svět, zvláště v současnosti, kdy síly zla se opět formují a nabývají na síle. Zlo přichází, zahalené v kouři z ohňů. Ozývá se střelba. Střelba do lidí. Potom zlo pokročí všude tm, kam ho necháme dojít. Když budeme na serveru mluvit jako o separatistech o těch, co chrání před smrtí své ženy a děti v rozvalinách domů, co se stane? Ta horší část společnosti se začne stále více a hlasitěji prosazovat. Jak se to projevuje? Jistě jste postřehl, že ta slušná část diskutérů vyklidí pole ukřičeným uctívačům násilí. Slušní lidé opouštějí diskuzi. Nemají zapotřebí komunikovat s těmi, kdo prosazují násilí. Těm, kdo usilují o mír, jako o jedinou možnost přežití lidstva, se začala část výrostků vysmívat. Jediná možnost je pro ně konfrontace. Šelmy mezi námi vycítily krev. Však to také dávají najevo. Ten, kdo prosí o mír pro děti a jejich matky, je komunista. Potom ruský provokatér z KGB. Nesmím zapomenout na "Putlerova" slídila a podobné nesmysly. Živly vycítily, že je příležitost, utrhnout se ze řetězu. Kdo si hraje s ohněm, vždycky se spálí. I novináři. Úpadek společnosti je zde.

4 4
možnosti

J78i53r17i 39M97a66l85i67n85a

11. 7. 2014 22:23

Myslim pane Pribyl, ze se v dnesnich diskusnich forech prilis dobre neorientujete. Mozna to bude vasi prepracovanosti.

Kdybyste venoval zminenemu tematu vice casu, pochopil byste ze neonacisticti i stalinisticti internetovi trollove kteri by chteli "zahnat zidy do plynu" jsou temer vzdy i na strane muslimskych teroristu nebo Putinovych fasistu. 

Takze podle meho nazoru jsou prave tihle darebaci zodpovedni nejen za rozbijeni diskusi, ale take spoluzodpovedni za smrt zen, deti i starych lidi ve zminenych konfliktech. 

No a kdyz se k tehle nenavisti k demokracii, Izraeli a Spojenycm Statum prida jeste nabozensky fanatismus a chorobna uzvanenost, je to uplna katastrofa…..Rv

5 4
možnosti

J92i70r63i 29M19a90l58i13n69a

11. 7. 2014 16:28

Nejak me tady chybi obvykla komunisticka tlupa volajici: "karma pane Olser! Jako vzdy vyborne ! Dekuji za informace ! Vyborne a profesionalne napsane ! To se v nasich mediich nedoctete !"

3 2
možnosti

M43i81r63a 31E28l

11. 7. 2014 11:04

Kolektivní trest je teroristický čin sám o sobě, ale evidentně se takto o státě Izrael nesmí mluvit. Živé štíty...proti raketovým útokům ze strany Izraele? Úsměvné. Chápu, že většina lidí potřebuje vidět jednu stranu jako dobrou, a tu druhou jako zlou, ale obhajování vraždění dětí tím, že někdo jiný vraždil jiné děti jindy a jinde, to je trochu -dovolte mi příhodný výraz-  "chucpe".

Obě strany jsou stejně vinné, tak z toho prosím přestaňte dělat ty ubohé Židy, kteří na svoji obranu vraždit Palestinské děti a ženy musí, a ty zlé Palestince, kteří se nechtějí nechat za provokace potrestat bez odvety. Přestaňme používat "doublethink", a nemyslím pouze tento blog a tuto situaci. Všem by to prospělo.

Tady máte něco na zamyšlení

http://www.filmsforaction.org/watch/this_land_is_mine/

2 9
možnosti

P84e32t79e29r 18S36m78r34e96k

11. 7. 2014 14:59

To by ma zaujímalo milí El, čože si to tým svojim slintom vlastne chcel povedať ?? :-/

3 1
možnosti

Bohužel, jste stejně neobjektivní jen na druhou stranu. Nejsem sice odprůrce ani Izraele ani jeho aktivit v oblasti a vnímá ho jako spojence, ale Váš článek?

Srovnávání historických nároků? Vždyť je to vtip, připomíná mi to jednu dávnou pracovní scénku kdy jsem zjistil, že dvě dámy vykonávající prakticky stejnou práci jsou rozdílně placeny. Na mou otázku proč tomu tak je odpověděla jedna z nich bezelstně. "Víte, já tu pracuji dvacet pět let, ale Maruna třicet dva. Takže mám méně."

Toliko k Hadrianovi a Vašich posměšných pro dnešek naprosto nic neznamenajících tezích. Nicméně když už, tak bych se ještě zeptal, proč jste z období vlády (když jste židům počítal 414) let vypustil Ujmajjovce a Abbásovce a maskoval je obecným Umarem - když totiž vezmu v potaz, že Osmané, ač nearabské etnikum byli rovněž muslimové, tak ta vláda nad krajem v arabských nebo islámských rukou bude poněkud delší...

0 1
možnosti

Zajimave, ze se vetsina ceskych uchylnych "politicky koreknich" medii o tech největších zrůdnosti Palestinců 'jaksi' nezminuji. Proto je radim do kategorie horsi nez Rude Pravo pred 1989.

9 2
možnosti

J59i66r73i 26M38a46l11i24n54a

11. 7. 2014 19:54

To je zvlastni - ja slysim casteji kritiku medii za to, ze strani Izraeli. 

Takze vyvazeny nazor maji nejspis ta komunisty i neonacisty nenavidena media a kdo lhal bylo Rude Pravo.

1 3
možnosti

V zásadě souhlas. Jen bych podotkl, že USA jsou nejen největším přispívatelem OSN, ale zároveň i největším sponzorem Izraele. To jen tak, pro pořádek. Když už haníme Velkého Satana za jeho příspěvky Organizaci Strnulé Neschopnosti, je třeba zmínit i fakt, že tento podporuje i potomky rodu Davidova.

2 0
možnosti

Spojene Staty financovaly i obranny system Iron Dome, ktery v minulych dnech uspesne sestrelil desitky palestinskych raket, miricich na izraelska mesta. A tim zachranil spoustu izraelskych zivotu.

Pokud je pan Olser opravdu takovy zastance Izraele a zidu, mel by misto plivani spiny na Spojene Staty te zemi radeji podekovat.

2 3
možnosti

O tom, ze se fanaticti palestinsti teroriste schovavaji za civilni obyvatelstvo (vcetne svych rodinnych prislusniku a malych deti) snad nikdo nepochybuje. To je vseobecne znamo uz od zacatku tamniho konfliktu.

Jenze to same prece delaji i rusti fasiste na Ukrajine.

Jeden z jejich hlavnich vudcu, obcan Ruske federace a plukovnik ruske vyzvedne sluzby Igor Girkin, pusobici na Ukrajine pod prezdivkou Strelkov predevcirem priznal, ze mu  chybi podpora dokonce i mezi etnickymi Rusy. A ze nemuze v milionovem Donecku sehnat ani 8 tisic dobrovolniku, takze se stahnul se zbytky  svych zabijaku primo do mesta, kde musi ukrajinsti vojaci s ohledem na civilni obyvatele postupovat velmi opatrne.

Tentyz Girkin ma ruce od krve civilistu uz z konfliktu v Moldavii, Cecne a na Krymu. 

A takove darebaky  a jejich zlociny proti lidskosti se pan Olser a dalsi priznivci ruske agrese proti nezavisle Ukrajine snazi hajit.

Nevim, zda se jedna o schizofrenii nebo vyplach mozku ruskou propagandou, ale v kazdem pripade je to hnus. Rv

6 4
možnosti

Pane Malino, Vy nechodíte do práce? kdo Vás živí, že jsou Vaše moudra dnem i nocí na serveru? Kam se za Vámi hrabe děd Vševěd. Jen tak dál. Kdybyste měl alespoň tři zlaté vlasy! O schizofenii raději nepište, ať nepřijdete o klecový chov! Myslel jsem si, že mozkomor mají jen pohádkové bytosti Rowlingové. Ještě štěstí, že jste v Kanadě. Třeba je to nakažlivé.

2 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce