Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Mně je líto, že tomu lháři Karasovi musím za jeho lhaní pořád platit. Ale brzy už se zbavím TV přijímače a pak odhlásím placení. Veřejnoprávní TV nám slouží asi jako za komunistů a nemáme žádnou možnost nápravy.

0 1
možnosti
JM

Jako kompilat starsich clanku plnych lzi a ruske propagandy doplneny zurivymi nadavkami by to jeste docela uslo.

S novinarinou to ovsem nema spolecneho zhola nic. Rv

Pan Skvorecky takovymto vytvorum komunisticke propagandy rikal "Biafra ducha". Rv

5 1
možnosti
PZ

P56a56v17e49l 40Z13á17c49h10a

17. 6. 2014 22:28

Odporná propaganda...nic víc

2 2
možnosti
JN

Vypadni do Ruska, kolaboranty tu nechceme, vaši bolševici s nimi dělali "palmachristi" nebo-li zastřelen na Útěku ! [>-]

5 2
možnosti
JK

J49a61n 73K92r36a76u22s

17. 6. 2014 23:02

Vypadni do USA a pěkně si to užij.

2 3
možnosti
PV

Pěkné. Bez emocí, bez zbytečných lží, jakých jsme svědky v našich médiích, fundované, prosto plytké bolševické ideologii.R^

3 9
možnosti
JK

No... dnešní titulek - "Porošenko: Hned jak uzavřeme hranice s Ruskem, vyhlásím příměří"

Cvok !  Kolik že to je kilometrů a času na "zajištění hranic" ???

Není zvláštní, že zatím jezdí ti ukrajinsky mluvící ze svých krajů, kde se mluví převážně ukrajinsky, střílet na rusky mluvící do krajů, kde bydlí rusky mluvící ? Naopak to není.. !

Ale samozřejmě Putin ...

Co to je za vládu, která MÍSTO  JEDNÁNÍ  posílá vojáky střílet do občanů vlastní země ?

US Marine vojáci trvale přesídlil do Černého moře - http://jdem.cz/bchk99  Základny NATO - https://vk.com/photo-40483836_326576350  Diana Johnstone: Kdo a proč spouští železnou oponu -  http://jdem.cz/bccrj8  Velký rozruch v ukrajinské televizi. Britský novinář začal líčit, co viděl, a ve studiu vypukla panika  -  http://krat.si/CuI  Evropa nechápe, jak velký má průšvih. Nutně se musí dohodnout s Ruskem, varuje velezkušený odborník nejen kvůli plynu -  http://krat.si/CuL  ..... Takže si připravme peněženky, nejen za zvýšené ceny plynu, ale jistě předrahá EU bude chtít pomáhat Ukrajině ... když to tam pomáhala rozfofrovat !

2 5
možnosti
SN

:-)   Vidíte, že karma roste a to je dobré! Spousta lidí, kromě jemně retardovaných pochopila, že nic není takové, co nám TV a ostatní média k věření předkládají !  Nic není černobílé a v současné době Putin na pomyslné šachovnici vysoko vyhrává ! R^R^R^

8 11
možnosti
VS

Jsem jemně retardovaný, proto jsem pochopil, že to vidíte černobíle.8-o

10 2
možnosti
AM

Jelikož jsme suchozemci, nikdy není na škodu připomenout, že kromě vzletných frází o právu na sebeurčení atp., jde na Krymu v prvé řadě a především o prachy - o nerostné bohatství ukryté v krymském šelfu.

Firmy, které jednaly s Kyjevem o těžbě - a tím samozřejmě o snížení energetické závislosti (a vydíratelnosti) Ukrajiny na Rusku - prostě v Kyjevě se slovy "sorry lidi, měli jste nerostné bohatství, ale už ho nemáte" sklapli kufry a přesunuli se do Moskvy.

Takže - když od peněz, které dluží UK Rusku odečteme hodnotu ropných polí a jiných nerostů, které anexí Krymu Rusko získalo, vyjde nám, že by měla Ukrajina dostávat od Rusů plyn tak 30 let zdarma.

7 3
možnosti
JK

""Firmy, které jednaly s Kyjevem o těžbě - a tím samozřejmě o snížení energetické závislosti (a vydíratelnosti) Ukrajiny na Rusku  ........ sklapli kufry a přesunuli se do Moskvy."" 

Do Moskvy ??? Ty americké firmy ,???

1 5
možnosti
TH

Tak to uz je diagnoza.

14 5
možnosti
MM

Pořád to samé! Stejné fotky, stejné téma, stejná nenávist, stejné lži, stejná klaka, která prožívá orgasmus, karmuje a zvedá palečky. Sice nuda, ale pro někoho vrchol.

18 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce