Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten největší propagandistický hnus p. Olšera si může každý ověřit v článku pana Martina Práška z 27.5.2014 v 13,41 hod., kde na videu (ne na upraveném fotce) je jasně vidět, že o hajlování vůbec nešlo. Stejně tak dvojí hlasování je nemožné, když je sousední panel vypnut.

Jestliže někdo stojí před krásně zeleným stromem a bude neoblomně tvrdit,že je červený, viďte p. Olšere, tak už mu není pomoci, snad jen ty Bohnice. Smutnější ovšem je, že není sám ; pan Chástek, Kantorek, Mihula, Salajka, Chojka, Fojtík, Šustek a další jsou kejvacím a klikajícím sborem asi stejné jako zfanatizovaný dav na náměstí při Hitlerových projevech. Bez vlastního úsudku a snahy hledat realitu.

1 1
možnosti

oprava a omluva p. Mikulovi za překlep

0 0
možnosti

Už jsem o tom psal, nejlepší obranou na lhaní české televize je její odhlášení s tím, že se musíme zbavit i její bedny. Stejně tak skoncovat i s rádiem, pokud ho někdo ještě platí. Připravíme se sice o přírodopisné programy např. na ZOOM atd. ale nic jiného na lidi, co porušují zákon, nebude platit.

0 1
možnosti

J29i71r32i 52M92a20l33i44n12a

26. 5. 2014 23:56

To udelejte pane Blazek. V diskusich pak muzete stejne jako Olser i nadale oslnovat informacemi ziskanymi z obskurnich nacistickych a komunistickych webiku. ;-)

Pro vasi informaci - media demokratickych zemi nemaji zadnou povinnost prebirat propagandu jakehosi Putina.

4 1
možnosti

A tak to bývá! Jestliže nesouhlasí člověk s článkem pana Olšera tak je hned označen jako hlupák, cháska, hnus apod. Obzvláště v tom vyniká p.Chrástek.

7 0
možnosti

Na příkaz Moskvy před lety pochcípaly hladem víc než 4 miliony Ukrajinců (dovede si to někdo z nás vůbec představit?) - to je tak strašlivá rána, že není divu, že se její hnusné ozvěny v podobě ukrajinských nácků zase vynořují --- a doufejme, že po parlamentních volbách s 1% zase zmizí, kam patří - do minulosti.

5 3
možnosti

J29i18r72i 38M90a36l82i71n21a

26. 5. 2014 20:32

V dobe sovetskymi komunisty vyvolaneho hladomoru prodavali na Ukrajine reznici i lidske maso. Jen uplny pitomec se dnes muze divit tomu, ze spousta Ukrajincu vitala nacisty jako osvoboditele. Tak tomu bylo i ve Finsku. Pochopitelne, ze to byl omyl. Rozdil mezi nacistou a komunistou je jen kosmeticky.

V soucasne dobe to vypada, ze je fasistu a nacku vice spise v Rusku, kde nadsene podporuji Putina. 

Stejne jako cesti komunisti a nackove. Rv

2 1
možnosti

J72a65n 57Š37u15s26t81e40k

26. 5. 2014 9:31

Břetislav Olšer - jeden z mála objektivních novinářů! Když čtu např. Palatu nebo Wirnitzera, tak si vzpomenu na Rudé právo. A to tvrdím, že tam byli novináři daleko vzdělanější a objektivnější než tito dva a mnoho jiných "štětinovských expertů" na Ukrajinu a Putina.

Opět karma! :-)R^

12 14
možnosti

R^Děkuji za pěkný článek.R^ Pár hlupáků, co nechtěj vidět pravdu, se vždy najde. S nimi nemá ani cenu diskutovat, i když se o to p. Petr F. pokouší.

8 7
možnosti

RvRvRv  odkaz na můj příspěvek v 16,35 hod.

0 0
možnosti

RvRvRv  odkaz na můj příspěvek v 16,35

0 0
možnosti

Komunisti si v dobach sve hruzovlady zvykli na informacni monopol. Mohli nerusene lhat, protoze meli vsechna media pod kontrolou a Svobodnou Evropu zurive rusili.

Ted v dobe nezavislych medii a internetu vypluji jejich nepravdy a podfuky velice rychle na povrch a jim nezbude nic nez zlostne skrehotani. Jehoz ukazku nam zde prave obetave predvedl ze lzi usvedceny pan Olser. Rv

8 3
možnosti

No vidíte, a Vy se můžete uzoufat, že se Vám zadání nedaří a nedaří, můžete se ulhat a uvymýšlet, abyste zabránil zveřejňování pravdy, kterou pan Olšer píše. Kde se stala chyba, že se Vám nedaří a pod každým článkem autora zlostně skřehotáte?;-)

7 7
možnosti

R^ Dobře, že jim to pořád opakujete. Je to potřeba, aby se vědělo, co je to za chásku. Je dobře, že se nenecháte umlčet, byť se o to pár lidí snaží, seč mohou.

4 7
možnosti

Dobrý článek,ale jistí lidé s ním opět nebudou souhlasit.

5 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce