Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Teda Olšer, klobouk dolů!!  Koukám, že čím hůře, tím lépe, máte evidentní radost a přání, aby se civilizovanému světu nedařilo a agresivním mongoloidním Rusům ano. . Vezměte se za ruce s kolaborantem Jiřím Vyvadilem a můžete se vydat na cestu do Kremlu a zvací dopis sepište cestou. Vám se zřejmě nepovedl život, kde jinde by se vzala ta frustrace.

4 4
možnosti
DH

Fakticky pěkně připravený článek. Autor jenom netuší, že v situaci, kdy jedna země zavede zlatý standard a jiné ne, dojde k nevyhnutelnému, k vývozu zlata ze země zlatého standardu, případně k jeho tezaurizaci, nikoli k nějakému novému "zázračnému" ekvivalentu dolaru. Nikdo Putinovo zboží za zlato kupovat nebude, ani Západ a ani Čína. A jiné zákazníky Voloďa Voloďovič nemá.

8 0
možnosti
AS

A96d66a18m 14S37t64a88v15a

7. 4. 2014 9:58

".....je ve hře i Malawie, Eritrea a Súdán, Jižní Osetie a Abcházie....": Autore, zapomněl jste na to vaše Valašsko, potažmo i tu celou zjančenou Moravu

0 0
možnosti
JM

Tyhlety vlhke sny o padu dolaru maji komundirove uz od vystrelu z Aurory a porad nic. Musi to byt hrozne…. Nic neumet, cekat cely zivot na nestesti jineho a marne….8-o

BRICS je dobra myslenka, ale ty zeme jsou ve srovnani se zapadem tak chude, ze bude jeste pekne dlouho trvat, nez budou mit nejaky skutecny vliv.

Cely clanek je spise vykrikem zoufalstvi. Kdyz uz soudruzi prohrali studenou valku, mohli by to aspon nest jako chlapi a ne se takhle hloupe utesovat. Rv

9 3
možnosti
BK

Malina,nebyl jste náhodou na vojně v CHotěšově ??Tam byl s námi K.Kryl já a nějaký Malina z Moravy,ale to byl v té době úplně normální člověk.!!

3 2
možnosti

J66a97n 42Š28u68s80t43e89k

7. 4. 2014 8:15

Jako obvykle, pečlivě nachystaný článek, podložený fakty.

Karma. R^

10 9
možnosti
AT

Nebudou ti demonstranti v Bruselu infiltrovaní Putinovou tajnou službou s cílem destabilizovat a oslabit EU? Vždyť kdo jiný by na tom mohl mít zájem .... ?

P.S.: kdyby to diskuze dovolovala, připojil bych foto páru šťastných, elegantně oblečených belgických důchodců, krmících holuby v Parc du Cinquantenaire .... ale bohužel  :-P

1 0
možnosti

Akce dvouhlavý orel. Podobné Hoaxy se šíří internetem už X let. Jediné, čeho by Putin dosáhl by byl kolaps Ruské ekonomiky. Jednoduché počty, pokud chcete vyvážet, potřebujete slabou měnu. V případě Ruska by bylo znovu zavedeni zlatého standardu střelou do vlastní nohy. Vladimir Putin neni cvok tipu Cháveze nebo Kadáfiho. Jako rezervní měnu celá skupina BRICS prosazuje SDR, vlastni měn chtějí nadále podhodnocovat kvůli expertům.

6 1
možnosti
JF

Proč byl Kadáfí cvok? Podle čeho tak usuzujete?

2 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce