Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Old Nord

9. 5. 2012 0:08
53 ročná a rozumu nemá

Ani ho mať už nebude!

0 0
možnosti
JS

Jenda41

6. 5. 2012 18:24
To je tedy čeština

Důchodci jsou zvykáni. Olšere Olšere.

0 0
možnosti
EK

Y.N

7. 5. 2012 20:11
Re: no a co

;-O jste nepochopil o čem píše?Snad ta studovaná kr..aspoň pochopí, omlouvám se dobytku...

2 0
možnosti
T

tuneldedek8

6. 5. 2012 9:56
BUDOVATELÉ SOCIALISMU SI NA DŮCHODY NIKDY NEVYDĚALÍ

40 let tu budovali socialismus, devastovali hospodářství morálku a pracovní chování, udržovali nás jako kolonii SSSR, chodili k volbám volit komunisty, sami dávali skoro nulové důchody třídním nepřátelům jako živnostníci, sedláci, továrníci aj. z minulého režimu, kterým ač opovrhovali tak z něho žili 40 let, protože v čele s komunisty všechno ukradli a 40 let to devastovali a žili z toho!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti
FS

aroneček

7. 5. 2012 6:51
Re: BUDOVATELÉ SOCIALISMU SI NA DŮCHODY NIKDY NEVYDĚALÍ

Tunel ....,cožpak sám nepoznáte jak jste ubohý?Je mi Vás líto.

5 0
možnosti
L2

Lanta 2OO4

5. 5. 2012 22:51
Asi se ze mě pod tíhou současného morálního bahna ....

...naší skvělé společnosti stane levičák. Vždy jsem měl názor takový,že pokud je člověk zdravý a v produktivním věku tak by se měl umět postarat sám o sebe a svou rodinu a naopak pokud je člověk nemocný či starý tak,že by se o něj měl postarat stát (platí pro současné důchodce,kteří si ještě neměli možnost naspořit dost na obstojý život ve stáří - za nějakých dvacet či třicet let už by měli být důchodci z větší části závislí na tom co si naspoří za svého produktivního života) . To si myslím,že jsou vcelku pravicové ideje a nebo přinejmenším nelevicové. Bohužel ale pod tíhou morálního bahna současné společnosti kdy začíná hlavně u lidí,kteří jsou finančně tzv. za vodou převládat názor,že krom nich samotných jsou všichni ostatní spoluobčané zbyteční,neužiteční a jen parazitují na státu (včetně postižených a důchodců) se ze mě začíná stávat levičák. Dnešní doba je k lidem,kteří se nemohou bránit hodně krutá a lidé jako p.Matějka či poslankyně Pecková dokazují,že jim absolutně chybí......

11 0
možnosti
L2

Lanta 2OO4

5. 5. 2012 22:51
Re: Asi se ze mě pod tíhou současného morálního bahna ....

......jakýkoli náznak empatie.Prostě hlavní jsou oni,pak dlouho nic  pak zese jen oni (případně jejich

příbuzní a přátelé). Je mi z toho vážně smutno kam to ČR po víc jak 

dvaceti letech od sametu dopracovala. Morálně jsme na tom fakt hůř než

za bolševika. Smutný:-/Rv

7 0
možnosti
VB

fearofthe

5. 5. 2012 22:36
...

Tak nějak nechápu tu vsuvku o židech... no, vsuvku... de facto celý článek. Nemá to s původním tématem nic společné. Ale to mě u tohoto blogera snad ani nepřekvapuje.

1 0
možnosti
A

amenhotep16

5. 5. 2012 23:27
Re: ...

Skutečně nechápete, že to má společného mnoho. Zrůdná nacistická ideologie Židy jako národ zařadila mezi podlidi, kteří si svůj kalich hořkosti vypijí až do dna a na svůj osud si zvyknou. Nic jiného jim nezbývá. Nechápete ve své zaslepenosti, že naprosto  totéž se děje dnes i s důchodci?  Paní poslankyně je buď nebetyčně hloupá ve své snaze obhájit neobhajitelné, anebo odporná cynická zrůda ne nepodobná Eichmannům a jim naroveň postaveným. Ona sama si to samozřejmě nepřizná ani nepřipustí, natolik je obětí své vlastní představy o své vyjímečnosti.

6 0
možnosti
KB

Karel2002

5. 5. 2012 20:22
Do TOP09 přece nalezli lidé z KDU-ČSL

na Topolánkovo přání. Byla to plán Kalouska a Topolánka na vytvoření umělého koaličního partnera pro ODS. Ti co z KDU-ČSL odešli, patřili k jejímu pravicově-konzervativnímu křídlu.

Pecková je náboženská fanatička, její víra jí logicky nutí k absolutní bezcitnosti. Takových je v TOP09 většina.

Ale chtěli jsme to, ve volbách jsme jim dali důvěru...puberťáci, prvoliči, různé celebrity typu Ebena...kteří předtím vždy volily ODS.

Vydržme 2 roky a pak konečně volme rozumem.

1 0
možnosti
H

hugous.z.lipek

6. 5. 2012 18:43
Re: Do TOP09 přece nalezli lidé z KDU-ČSL

nevím,kdo z lidí bude vědět,koho volit.Ať tam bude čert nebo ďábel,každý si bude především mastit kapsu....to nám už předvedly všechny strany...a kolik lidí má natolik vymytý mozek,že zase skočí na podobné kecy ala Issová s Mádlem..

.Přečtěte si někdy diskuze na Novinkách s uvidíte ty "rozumné voliče.."Čechům stačí vládní slibotechna...

Volte KOMUNISTY!!to je krédo Novinek.A jen hlupáci si mohou myslet,že komanči zase všechno znárodní,co už je rozkradené a prodané především nimi.Dnešní politici napříč spektrem jsou především dětičky nomenklaturních kádrů,to se ale nerado poslouchá,že....takže proč se divit nějaké MUDr:-)))),která tím žila celý život..Rv

0 0
možnosti
MK

sisemen

5. 5. 2012 19:38
pod vedením ODS

a TOP jsme se vrátili o 70 let nazpět, nevím, jestli mám brečet, nebo se smát :-/

1 0
možnosti
OK

obr Kolodej

5. 5. 2012 20:18
Re: pod vedením ODS

Smejte se stestim. Navrat pred dobu komunisticke diktatury by nebyl vubec spatny. Jen jestli nekecate.....

2 0
možnosti
VN

naroznej

5. 5. 2012 18:24
Jen trochu o těch poslaneckých náhradách

Nerad bych , aby mě někdo považoval za příznivce komačů. Ale za komančů poslanec pobíral odměnu za poslancování ve výši 2000 Kčs měsíčně+ mu byl refundován plat v zaměstnání. Takže celkové příjmy poslance byly maximálně ve výši dvojnásobku průměrného platu.

Poslanci spali na poslanecké ubytovně na Jižním městě ve 2-3 lůžkových pokojích. Jedinou náhradu , kterou dostávali bylo bezplatné jízdné ve veřejné dopravě.

Po roce 89 se z poslanců stali nadlidi. Platy více než slušné (pro 10% pracivitých poslanců optimální) , náhrady královské. Přitom nevěřím tomu , že kdyby jejich příjmy zůstaly na dvojnásobku průměrného platu... že by se tam sešla výrazně horší společnost.

8 0
možnosti
OK

obr Kolodej

5. 5. 2012 18:36
Re: Jen trochu o těch poslaneckých náhradách

To co jste napsal je oficialni komancska verze.

Neoficialne zde bylo jeste prednostni pridelovani bytu, prijimani jejich tupych deti na vysoke skoly, pristup k nadstandartni lekarske peci v SANOPSu, casto i prednostni nakup ruzneho zbozi a dalsi "drobnosti".

Ja chodil s holkou jejiz matka byla poslankyne, tak laskave neoblbujte.

6 0
možnosti
AK

adua

5. 5. 2012 18:16
děkuji

R^Vynikající blog, při čtení jsem měla  husí kůži.

3 0
možnosti
ES

emeritni samec

5. 5. 2012 16:13
Tento blog se povedl.

Kdykoliv čtu diskuze pod takovým článkem mám nepříjemný pocit ze kterého mrazí.Názor má každý nějaký a když nemá cítění s bližním a je ovládán arogancí nedá se nic dělat.Hrozné je na tom že z toho logicky vyplívá že tito tzv pravičáci čekají jen na svého nového Hitlera.Směšné strašení komunisty je na denním pořádku ale málokdo.si uvědomuje že máme daleko větší hrozbu přímo před nosem.Pravičáci se fašizují a připomínají bolševiky naruby.Je to výsledek dvacetileté vlády kleptokratických psychopatů kteří stvořili generaci arogantních zmanipulovaných lidí.Společnost je nemocná a příležitost pro schopného demagoga který udělá pořádek a těmto lidem dá cíl je tady.Současní kleptokrati nedovedou myslet jinak než jak urvat pro sebe co se dá.Kdyby se našel někdo kdo by těmto flustrovaným pravičákům nabídl správnou demagogii kterou by se nadchnuli tak by jsme ty koncentráky určitě měli.Kdo dnes dovede opravdu diskutovat a argumentovat. Jsme manipulovaná masa.

8 0
možnosti
OK

obr Kolodej

5. 5. 2012 16:15
Re: Tento blog se povedl.

Pokud netusite, ze Hitler byl levicak a socialista az do morku kosti (i podle svych vlastnich slov) tak si o tom neco napred prectete.Rv

5 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce