Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

"Leťte přímo!" Kyjev poslal let MH17 mimo obvyklou navigační trasu...!

Vyšetřování sestřelení malajsijského ledadla není ještě zdaleka u konce. Nizozemci nemají k dispozici zásadní důkazy. Kyjev totiž odmítl vydat nahrávky z řídícího střediska letového provozu. Tajná služba SBU vtrhla do řídící věže.

Je možné, že chtěla změnit teritorium letu, aby ho nasměrovala nad Doněcké území. "Leťte přímo! Kyjev poslal let MH17 mimo obvyklou navigační trasu!" zaznělo v ukradených nahrávkách. Už je jasné, proč tajná služba zkonfiskovala v ukrajinském centru letového provozu všechny záznamy komunikace s letadlem!

Smoking gun!
To je takový pěkný americký výraz pro nebezpečný a rozhodující důkaz, že někde došlo ke zločinu nebo nějaké levárně, a to nedávno. Takovýmto „smoking gunem“ je určitě zpráva o tom, že ukrajinská tajná služba vtrhla do centra řízení ukrajinského letového provozu a zkonfiskovala veškeré zvukové nahrávky týkající se komunikace dispečerů s letem MH17. O tom jsme již na AE News informovali - čas 15:29]. Dnes přišla další pikantní a do značně míry už ani ne překvapující zpráva. Indické noviny Times of India totiž přinesly svědectví indického pilota Boeingu 787 Dreamliner, který se svým strojem letěl ve vzdálenosti jen 90 sekund od letu MH17 a slyšel na společně frekvenci v rádiové komunikaci Kyjeva s letem MH17 zajímavou věc.
Přímá účast Kyjeva na letecké tragédii
Kyjev totiž namísto klasické koridorové navigace pomocí „waypoints“, tedy pozemních stanic, kterou řízení letového provozu v Kyjevě používá pro naprosto všechna letadla, použil přímé směrování a poslal let MH17 přímo nad povstalecké území přímou trasou. Zcela výjimečně. To je zřejmě ten skutečný důvod konfiskace nahrávek, protože by to dokazovalo přímou účast Kyjeva na celé tragédii. Let indického Dreamlineru byl v té době vzdálen jen cca. 25 km vzdušnou čarou od letu MH17. To je další průser. Zdá se, že dokonce i indický Dreamliner měl být sestřelen, pokud by se nepodařilo trefit let MH17? Možná i tento indický stroj měl být součástí plánu, i když stroj neletěl přímo nad pozice ukrajinské protiletadlové baterie, která byla v těsné blízkosti povstaleckých pozic.
Manipulace s důkazy
Ukrajina následně požádala pilota indického Dreamlineru, aby se pokusil navázat kontakt s letem MH17. Neúspěšně. Co je na celé věci ještě podivnější, tak je prohlášení Indie, že v té době v blízkém koridoru povstaleckých bojů žádný indický letoun nebyl, což je v ostré kontradikci s letovými online daty. Znovu se tak ukazuje, že prohlášením leteckých společností nelze opravdu věřit ani slovo, protože to není jenom Kyjev, který manipuluje důkazy, ale i samotné letecké společnosti. Většina dopravců se přitom území povstalců vyhýbá už mnoho měsíců... http://www.novarepublika.cz/2014/07/lette-primo-kyjev-poslal-let-mh17-mimo.htmlZástupci východoukrajinských separatistů, stejně jako výrobce raket Buk, firma Almaz-Antej, označili zprávu vyšetřovatelů za zkreslenou a veskrze chybnou. Výsledky šetření jsou „od základu nesprávné a odporují jak reálnému stavu věcí, tak i objektivním faktům,“ prohlásil ve středu v Doněcku mluvčí povstalecké armády Eduard Basurin.

Zatímco podle západních expertů byla osudná raketa odpálena z okolí východoukrajinské obce Snižne, kterou v kritické době ovládali povstalci, podle separatistů byla místem útoku obec Zaroščenske, která leží asi 40 kilometrů západněji a kontroluje ji ukrajinská armáda.

Podívejte se na pokus firmy Almaz-Antej s raketou Buk:

RT

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/rusko-vini-nizozemskou-vysetrovaci-komisi-z-protiruskeho-spiknuti-1j7-/zahranicni.aspx?c=A151014_133347_zahranicni_ert

Ukrajina až ve čtvrtek 17. července 2014 kompletně uzavřela vzdušný prostor nad Luhanskou a Doněckou oblastí, kde probíhají boje s proruskými separatisty. Částečně omezila provoz nad Charkovskou oblastí. Kyjev tak učinil až pár hodin poté, co se v Donbasu zřítil malajsijský boeing a spekuluje se o jeho sestřelení.

V dokumentech Mezinárodní organizace pro civilní letectví (ICAO), jehož členy je 195 zemí včetně Ukrajiny, je jednoznačně řečeno, že stát, ve kterém probíhají otevřené boje, má povinnost uzavřít vzdušný prostor pro civilní letadla. Ukrajina to však neudělala, což vyústilo v katastrofu. Přitom už několik měsíců probíhají nad oblastí východní Ukrajiny vzdušné boje, přesto nebyl tento letecký koridor z bezpečnostních důvodů vyloučen pro přelety civilních letadel. Ovšem Spojené státy a Evropa přerušily lety nad územím Ukrajiny hned druhý den po pouhé informaci, že představitelé Majdanu ukradli několik desítek přenosných protiletadlových raketových systémů. Nevystřelil náhodou některý z nich…? Zaručeně pravý odposlech separatistů hovoru o raketě BUK? Takových udělá běžný “ajťák” za den stovku; zkrátka vehnali separatisty do krvavé pasti, a až pak zavřeli letový koridor…

Habaďůra č. 1; Nicméně Ukrajina tedy odpovídá za vše, co se stane v jejím vzdušném prostoru. Riskl to Porošenko, aby dostal separatisty a Putina do pasti? Jak je to možné? Byla to evidentně past pro nadšené separatisty, kteří se cítili vítězi a naletěli zrůdné pomstě Ukrajiny, která nedbala lidských životů, jen aby mohla vyprovokovat separatisty k útoku na civilní Boeing 777 s 298 pasažéry na palubě? Žili samotní aktéři útoku v domnění, že sestřelil ukrajinské nákladní letadlo AN-26 a po bližším ohledání pak zjistili svůj omyl? V Iráku během operace „Pouštní bouře“ bylo americkou raketou sestřeleno íránské osobní letadlo Airbus A300B2-203. Zahynulo 290 lidí…

Habaďůra č. 2; a máme zde kopii podobné tragédie s jasným záměrem; zdiskreditovat Sověty, aby byla studená válka ještě studenější; Boeing-747 společnosti Korean Air 1. září 1983 přepravoval pasažéry na lince z New Yorku do jihokorejského Soulu. Let nesoucí označení KAL 007 měl naplánované mezipřistání na letišti v Anchorage na Aljašce, kde doplnil palivo pro následující cestu nad oceánem. Tu mělo letadlo absolvovat po předem stanovené trase, která vedla v bezpečné vzdálenosti od strategických vojenských základen SSSR na Dálném východě. Krátce po vzletu se však korejský stroj od svého kurzu odchýlil a z neznámého důvodu nabral kurz přímo nad sovětskou Kamčatku s vojenskou základnou. Nereagoval na snahu radisty, ani na varovné signály. Když letadlo přeletělo jižní cíp Sachalinu, dostal pilot jedné ze sovětských stíhaček Su-15 rozkaz špionážního vetřelce “zastavit”.

Střepiny vypálené rakety poškodily trup dopravního letadla, které po několika minutách spadlo do moře. V jeho troskách našlo smrt všech 269 osob, převážně Američanů a Korejců. Incident vyvolal napětí mezi oběma bloky, které jej interpretovaly každý po svém. Podle Američanů i Korejců šlo o barbarský akt SSSR vůči civilnímu letadlu. Naopak Sověti trvali na tom, že sestřelili letoun, který v jejich vzdušném prostoru prováděl špionážní akci. Nyní je třeba udělat zase z Ruska jen psance, co bude skomírat pod tíhnou sankcí USA a EU. Znovu třicet světových vůdců proti jednomu Putinovi. Prostě po kovbojsku - čestně jeden na jednoho, jak to ani jinak nejde v americkém snu země neomezených možností; systém “krvavé volavky” v podobě vrtulníků a vojenských letadel, až v konečný cíl - Boeing 777 a skoro tři sta obětí?

Habaďůra č. 3; šokem je pro každého, kromě Obamy, Merkelové či Rasmussena, že nad východní Ukrajinou se vedly každodenní letecké boje, přesto letový koridor nebyl uzavřen. Že by Porošenko čekal, až se do koridoru dostane dopravní letoun, který bude sestřelen? Účelová tragická šaráda. Vzpomeňme si na „dojemné“ záběry, kdy Kennedyho letiště v New Yorku opouští 13. září 2001 USA bin Ládinova rodina v počtu 26 osob, kdy už jsou zničena newyorská dvojčata Twin Towers a Pentagon je rozbořen. Ve svém soukromém letadle a za pozorné asistence příslušníků tajných služeb CIA odletěli všichni v pohodě, formálně vyslechnuti FBI, do Saúdské Arábie. Přestože jiné vzdušné soukromé dopravní prostředky bez výjimky měly až do odvolání zákaz jakéhokoli startu, přistání či letu nad Spojenými státy. Tehdy to šlo, na Ukrajině se jen čekalo na masakr na vrub Ruska…

Habaďůra č. 4; současná Ukrajina jako soused Ruska je stejný neuralgický bod jako v roce 2001 Spojené státy, které potřebovaly děsivý masakr na očích celého světa, aby měly důvod začít novou studenou válku v praktickém provedení – vyklidit sklady od rezavějící vojenské techniky zbrojařských firem s ročními zisky v desítkách bilionů dolarů. Proto zde byli po ruce muslimové, kteří šli za svým džihádem mečem, aniž by tušili, že vše je v tajné režii USA; zabili pro svůj čtvrtý ráj sebe a na tři tisíce lidí z Obchodního centra v New Yorku, včetně pasažérů unesených letadel. Návod k masovému vraždění jim totiž dal v roce 1995 sedmadvacetiletý čistokrevný bílý Američan Timothy James McVeigh.

Habaďůra č. 5; že by Ukrajinci chtěli separatisty “namlsat”; poker s falešnými kartami? První „krvavá volavka“ byla poslána 2. května 2014 do Slavjansku, kde separatisté sestřelili vojenský vrtulník. Jeden pilot byl zabit, druhý zajat a další dva členové posádek uprchli. Poté 29. května 2014 začala ve východoukrajinských městech Slavjansku a Kramatorsku rozsáhlá ofenziva ukrajinské armády s nasazením dělostřelectva a letectva. Místní média informují o ostřelování palebných pozic proruských povstalců z bojových vrtulníků, armáda útočila na Slavjansk z raketových baterií Grad. Přesto povstalci sestřelili armádní vrtulník, v němž zahynulo 14 vojáků včetně ukrajinského generála.

Další „volavkou“ bylo 7. června 2014 ukrajinské vojenské letadlo An-26, jemuž separatisté zasáhli raketou pravé křídlo, posádka vyskočila na padácích. Následně se letadlo proměnilo v ohnivou kouli a zřítilo. Podle ukrajinské armády byl sestřelený letoun transportní stroj, který převážel humanitární pomoc, ozbrojenci tvrdí, že šlo o výzvědný letoun. Následovala další vějička - 15. července 2014 proruští vzbouřenci na východě Ukrajiny oznámili, že sestřelili bitevník Suchoj Su-25, jenž se zřítil při útoku na město Snižne. Válka, co je proti USA, to je terorismus, co je proti Rusku, to je boj za svobodu a demokracii, viz. mírumilovný Majdan… http://www.youtube.com/watch?v=ie0rj0l85Q4

Nyní e-mail z nejmenovaného zdroje: „Mně na tom nesedí to, že všichni ví, že se v této oblasti docela běžně sundávají letadla, ale civilní linky si tam létají, jako by se nechumelilo… A pak mě v souvislosti s tím překvapuje - při existenci vší té skvělé techniky - že “nejskvělejší armáda na světě” nebyla schopna přes 10 let dopadnout člověka údajně odpovědného za 11. září 2001, doposud se nenašla ani stopa po zmizelém Malajsijském letadle z března nebo kdy, ale teď, pár desítek minut poté, co zmizi éro nad Ukrajinou, už vystupují představitelé EU a USA s tím, že ho sestřelila raketa BUK a že to byli “separatisté”… Všechno to smrdí, jak bolavá noha…

Španělský letecký dispečer Carlos údajně pracující na letišti v Borispolu, který okamžitě po havárii začal posílat tvíty v tom smyslu, že letadlo sestřelilli Ukrajinci a snaží se zametat stopy. Jeho twitterový účet ve španělštině byl následně zrušen, jeho obsah v ruštině najdete zde, screenshoty např. zde, reference k jeho osobě a popis celé kauzy v angličtině zde.

Podle jeho líčení letadlo sestřelili na příkaz někoho z ministerstva vnitra, a po havárii se do řídící věže dostavili zahraniční agenti a zaměstnanci ukrajinského MV a zabavili všem dispečerům telefony. Byly též vymazány záznamy o komunikaci s letadlem.

2. Odchýlení letadla z trasy

Někdo musel letadlo na jiný kurz přímo do centra válečných operací navést či naprogramovat. Kdo a proč to udělal? Údajná bouřka, kvůli níž se měl let odklonit, se nekonala, důkaz najdete zde.

3. Stopy po zásahu raketou vzduch-vzduch na zadní výškovce havarovaného letadla

Foto: zdroj

Zdroj: www.palba.cz

Na videozáznamu od času 0:24.

Rozbor v ruštině, z nějž vyplývá, že letadlo bylo zasaženo raketou vzduch-vzduch zezadu a svrchu.

4. Znehodnocené pasy

Na videu byly vidět  pasy obětí, některé byly dírkované, jiné s vystřiženým trojúhelníkem (zde, zde a zde). To je běžný způsob, jak se likvidují pasy po ztrátě platnosti.

5. Falešné video s „povstaleckým“ BUKem

Tohle falešné video s patřičným komentářem šlo skoro všude, autoři odmítají opravit chyby. Video je natočeno na ulici Gorkého v Krasnoarmějsku. Krasnoarmějsk ovládají od 11. 5. 2014 ukrajinští vojáci/nacigarda. Na videu vidíte billboard zadaný firmou subaru.kiev.ua neboli Bogdan auto. Je to oficiální dealer Subaru. Autosalon mají v ulici Dněpropetrovské 34. V pozadí je vidět obchod Strojdom, který je na ulici Gorkého 39. Takže pokud je skutečně vezen BUK bez jedné rakety, majdanovci udali sami sebe. Jen masmédia to vše stále obrací.

Toto falšované video bylo vyvěšeno ukrajinským ministerstvem vnitra 18. 7. 2014 zde, s falešným názvem jej vidělo zatím 1 317 139 diváků. Komentovat se nedá! Tady všude ten fake přebírají.

6. Brífink ruského ministerstva obrany

Brífink Ministerstva obrany Ruské federace ohledně katastrofy Boeingu 777 se konal dne 21. 07. 2014 – v ruském jazyce s tlumočením do angličtiny. Shrnutí: Jednalo se o speciální brífink Ministerstva obrany Ruské federace, na kterém byly ozřejměny okolnosti katastrofy malajsijského civilního letadla na Ukrajině. Některá z prohlášení: Bylo řečeno, že ruské Ministerstvo obrany má k dispozici kosmické snímky dislokace prostředků protivzdušné obrany ukrajinské armády před katastrofou letadla.

V den jeho pádu byla v oblasti Doněcku rozmístěna skupina ukrajinského zařízení protivzdušné obrany sestávající ze tří, čtyř divizí zenitových raketových komplexů BUK-M1. Zástupci ruských ozbrojených sil se ptají proč a proti komu tam mělo být použito takovéto výkonné zařízení, když jak je známo, domobranci nemají k dispozici letadla. Současně kontrolní přístroje zaznamenaly stoupání ukrajinského bojového letounu, kterým zřejmě byl SU-25, a to ve směru letu malajsijského boeingu. Vzdálenost mezi boeingem a SU-25 byla pouze 3-5 km (SU-25 je schopné krátkodobě dosáhnout výšky 10 km, ve svém vybavení má k dispozici rakety vzduch-vzduch, vzdálenost pro garantovaný zásah raketou typu, kterým disponují tato letadla, je vzdálenost do 5 km, ale mohou je zasáhnout až na vzdálenost do 12 km).

Kyjev by měl odpovědět, proč a za jakým účelem bojové letadlo letělo vzdušným koridorem civilního letadla. Kromě toho se podle údajů ruských vojáků boeing odklonil od své trasy o 14 km. Poté se pokusil vrátit do koridoru, ale již to nestihnul. Ruské Ministerstvo obrany také požádalo USA, aby poskytlo světové veřejnosti k prozkoumání satelitní snímky vytvořené v okamžiku katastrofy boeingu, pokud samozřejmě vůbec existují. Také bylo oficiálně sděleno, že Rusko nepředalo domobrancům žádné systémy BUK ani jinou vojenskou výzbroj.

Lhaní je velký nešvar. Kolem tragide malajsijského letounu je toho příkladem. Nedávno jistý bloger svou lží překonal i americké papaláše, mj. napsal: “Všude  se  najdou  lidské  zrůdy a mají různé  národnosti. Tato  je  ruská. Už dlouho jsem  nezažil  takový pocit  hnusu  jako  při  pohledu  na  tuto fotku. “Geroj - opolčenec, nejlepší syn ruského národa”, nebo lépe řečeno  přiožralý  primitivní  mužik předvádějící  se  u  trosek  letadla  a uprostřed mrtvých  těl  s  dětskou hračkou. V  letadle  zahynulo  i osmdesát  dětí. Jednomu  z  nich  patřila i hračka  se kterou  nechutně šaškuje  ”geroj”. Dítě  už  ji potřebovat  nebude, jeho  mrtvé  tělo, nebo  to  co  z  něho  zbylo  musí  ležet nedaleko. Hnus…”

Kolikrát jsme slyšeli v rozhlasu a v televizi a četli v různých médiích, jak “proruští separatisté” rozkrádají památky po mrtvých, které se dají zpeněžit, nakládají neuctivě s těly cestujících, kteří zahynuli při pádu malajsijského letadla na Ukrajině, a jako vrchol, že se nechají fotografovat s hračkami, které ukradli mrtvým dětem. K tomu samozřejmě žádné důkazy, jak jsme od “profesionálů” zvyklí. Ale přece jen obletěla svět fotografie “teroristy, který ukradl dítěti hračku”. Jaká je skutečnost?

Pravda je však poněkud jiná; antimajdanský ozbrojenec zvedá hračku - vycpanou opičku z hromady trosek a říká: “Podívejte se, koho sestřelili ! Vidíte?”, pokládá hračku zpět na hromadu trosek. Pak smeká čepici a křižuje se… Je to naprosto jasný projev soucitu se zavražděným dítětem, které symbolizuje jeho hračka. V tlumočeném rozhovoru pak říká, že letadlo muselo být sestřeleno buď jiným letadlem nebo střelou, která dosáhne do výšek, ve kterých mohou létat civilní letadla. Je zjevně přesvědčen, že letadlo sestřelila ukrajinská armáda, která k tomu má prostředky. Na videu lze vidět spoustu a fotografů, novinářů a komisařů EU, byť jsme slyšeli, že na místo havárie nikdo nesmí a členové OBSE byli uneseni… Zloděj už rok křičí; chyťte zloděje; Rusko chce ukřižovat přesila více než 30 zemí NATO, EU a OSN, jejímž hlavním sponzorem jsou navíc USA …

Ano, je to hnus, pokud by pan bloger byl u toho, aby viděl, že jde skutečně o opilého mužika. pro doplnění lidského neocynismu dodávám, že všude jsou zrůdy; tahle střízlivá americká vojanda se tetelí nad mrtvolou právě zabitého iráckého vězně z vězení Abu Ghraib, který byl zásadně proti zájmům USA…

Že by nyní obrat o 180 stupňů? Ukrajinská armáda totiž měla v pátek u Doněcka tři nebo čtyři baterie raket BUK M1, tlumočila  agentura Interfax prohlášení zástupce generálního štábu ruské armády Andreje Kartapolova. Podle něj tam byly systémy umístěny v ten den. Dokazují to snímky z ruského satelitu. „Tyto systémy země-vzduch umějí zasáhnout cíle na vzdálenost až 35 kilometrů ve výšce 22 kilometrů. K jakému účelu a proti komu byly tyto systémy nasazeny? Jak je známo, milice (separatistů) nemají žádná letadla,“ prohlásil generál. Moskva současně odmítla tvrzení Kyjeva, že separatisté disponují raketami Buk, které jim Rusko dodalo. Snímky, které mají dokazovat jejich pozdější převoz přes hranici do Ruska, jsou údajně podvrh.

Nyní ještě jednou rozbor falešného videa s raketou BUK. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Poprve-v-Cesku-Fotograficky-dukaz-ze-za-sestreleni-pry-muze-Rusko-327629to falešné video šlo skoro všude. Autor odmítá opravit své chyby. Takže znovu a dokola. nebyli první ani u nás - viz http://www.novinky.cz/stalo-se/342668-mame-video-na-kterem-povstalci-prevazeji-rakety-jedna-chybi-tvrdi-kyjev.html. Fotka je z videa. Originál v HD je zde - http://www.youtube.com/watch?v=1DA-eOTv0yQ. Video je natočeno na ulici Gorkého v Krasnoarmějsku. Krasnoarmějsk ovládají od 11.5.2014 ukrajinští vojáci/nacigarda. Na videu vidíte bilboard zadaný firmou subaru.kiev.ua neboli Bogdan auto. Je to oficiální dealer Subaru. Autosalon mají na ul. Dněpropetrovská 34. V pozadí je vidět obchod Strojdom který je na ulici Gorkého 49. Takže pokud je skutečně vezen BUK bez jedné rakety, majdanovci udali sami sebe. Odkaz na bilboard s logen Bogdan auto http://blog.autoua.net/media/uploads/raznoe/dsc_2514.jpg. Falšované video bylo vyvěšeno min.vnitra Ukrajiny 18.7.2014…

„Ruské radiotechnické prostředky 17. července zaznamenaly činnost radaru baterie Buk-M1 umístěné u obce Styla asi 30 kilometrů jižně od Doněcku,“ tvrdí ruské ministerstvo. Dodalo, že systém Buk-M1 je technicky s to předávat údaje z radaru i vzdálenějším bateriím. Osudovou raketu tak prý mohly odpálit i další dvě baterie, umístěné osm kilometrů severně od Doněcka, respektive 25 kilometrů východně od tohoto ukrajinského velkoměsta. Kyjev podle agentury ITAR-TASS naopak tvrdí, že boeing byl mimo dostřel ukrajinských jednotek, a ujišťuje, že podle kontroly u jednotek protivzdušné obrany žádná ukrajinská raketa neschází.

Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/udalosti/kyjev-cerne-skrinky-ze-sestreleneho-letadla-jsou-na-ukrajinskem-uzemi-1102155#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Inu,  tvrdohlavě zapíraný španělský dispečer, který sledoval malajsijské letadlo, na svém twitterovém účtu oznámil, že letadlo jen pár minut před jeho zmizením z radaru doprovázely dvě ukrajinské stíhačky. „Když Boeing jednoduše zmizel z radarů, tak nám kyjevské úřady oznámily, že havaroval. Jak se to mohly dovědět tak rychle?“, píše Carlos ve svém mikrologu.

http://www.novarepublika.cz/2015/10/odtajnene-vsechny-detaily-o-katastrofe.html

http://www.paratdnes.cz/2014/07/Snad-se-Ivan-David-a-Vase-vec-cz-nebude-zlobit-ale-ten-hyenismus-je-treba-tepat.html

http://zdenekbarta.blog.idnes.cz/c/418357/Ruska-lidska-zruda.html

V Iráku lhali o zbraních hromadného ničení, v Doněcku o Boeingu 777

Další komentáře, glosy a ukázky z mých knih na webech olser.cz, bretislav-olser.enface.cz a na mém facebooku

Autor: břetislav Olšer | čtvrtek 15.10.2015 9:35 | karma článku: 37,95 | přečteno: 3301x
  • Další články autora

břetislav Olšer

Proč se nepíše o americkém ostrově Three Mile Island, kde se roztavil reaktor TMI-2...?

Proč je největší jadernou hrůzou jen havárie atomové elektrárny Černobyl a ne katastrofa na ostrově Three Mile Island, kde se roztavil reaktor TMI-2 v elektrárně provozovatele MetE? Kdysi se tajila radiace Černobylu, dnes TMI-2...

27.4.2016 v 7:27 | Karma: 29,73 | Přečteno: 5499x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Chcete vědět, proč jste rasisté a xenofobové a kam jdou peníze z vašich daní? Tak čtěte...

Romy považuje za nesympatické 82 procent dotázaných Čechů, polovině respondentů jsou dokonce velmi nesympatičtí; opak si myslí jen tři procenta, tři čtvrtiny respondentů cítí antipatie k muslimům, sympatie naopak čtyři procenta...

22.4.2016 v 7:22 | Karma: 32,04 | Přečteno: 2840x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

V roce 1942 by hajlovala strachy, teď jí nic a nikdo nehrozí, přestože byla pracovně v ČLR

Ceny Anděl získávají amatérští zpěváčci a bigbíty; že to jsou profesionálové? Omlouvám se; amatér má jen charisma a tvoří kvalitu zadara, mnozí neintonující profíci Anděla sice neví, co je to charisma, ale zato mají za to miliony.

13.4.2016 v 7:13 | Karma: 31,79 | Přečteno: 2299x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

Jak hordy organizovaných Číňanů s holemi terorizovaly nebohé a neprovokující Čechy...

Co vše mě zaujalo na návštěvě čínského prezidenta Si Ťin- pchinga, tyrana a novodobého Hitlera v Lánech a na Pražském hradu? Začal bych mladíkem, co při spatření kamery vběhl do davu Číňanů s vlajkou Tibetu a prý byl bit holemi...

31.3.2016 v 7:31 | Karma: 40,31 | Přečteno: 3031x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Havloidní systém může páchat trestné činy, policie však nekoná, svobodu projevu ale trestá

Házení vajec na prezidenty ČR a SRN, policie nic, ukradení prezidentské standardy, policie nekoná, zneuctění Hradu červenými trenýrkami, policie - jen neškodná recese, zničení desítek čínských vlajek, policie bezradně krčí rameny,

29.3.2016 v 7:29 | Karma: 40,19 | Přečteno: 2525x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Izraelský ministr Ben Gvir měl nehodu, auto po nárazu skončilo na střeše

26. dubna 2024  19:04

Izraelský ministr národní bezpečnosti Itamar Ben Gvir měl autonehodu ve městě Ramla ve středu země....

EU se od zemí jako Česko naučila hodně o Kremlu i Putinovi, řekla Leyenová

26. dubna 2024  18:09,  aktualizováno  18:29

Díky hořkým zkušenostem, které mají země ze středu a východu Evropy se Sovětským svazem, se...

Zkusil unést hocha ze školky, vydával se za jeho matku. Mladík dostal rok vězení

26. dubna 2024  18:16

Nejprve telefonicky a poté i osobně se čtyřiadvacetiletý muž snažil vynutit si vydání chlapce z...

Po havárii na koloběžce skončil v řece, bezvládného muže museli oživovat

26. dubna 2024  17:24

Bezvládného muže vytahovali krátce po čtvrteční půlnoci policisté z řeky Svitavy v brněnských...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.

  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce