Čeho jsou mnozí muslimové schopni, jen aby se nestali "paroháči"...

8. 11. 2010 7:20:18
Tak už se nám v Evropě podle predikace demografů islamizuje po Francii, Německu, Nizozemsku, Velké Británii a severských zemích také Belgie, odkud z Bruselu vlastně plyne vášnivá podpora islámu. V podstatě nic proti tomu pravému islámskému náboženství nemám, moje kamarádka si vzala jemenského lékaře, mají dvě nádherné děti a jsou moc šťastní v Broumově. A já jim držím palce, jen jim nesmím posílat své knížky o Židech a Izraeli.
Africké poměry...
Africké poměry...Foto: B. Olšer (2)

Jak praví Pakistan Observer, muslimové byli vždy obecně velmi tolerantní lidé a v dnešním světě je prý třeba tuto ctnost zdůraznit. Je potřeba učit své děti respektovat druhé. Nelze údajně generalizovat jiné rasy a kultury... Věru, moudrá slova, pokud by ovšem platila pro necelé dvě miliardy vyznavačů islámu, kteří pořád dokola hlásají, že islám je nejmírumilovnější náboženství na světě. Nejen já, ale i skoro pět miliard zbytku planety Země by bylo šťastno, pokud by se tato vize stala realitou. Přesto dál každý rok umírají tisíce nevinných lidí v sebevražedných atentátech ve jménu Alláha. Možná on sám s tím nesouhlasí, Korán dokonce sebevraždy zakazuje, přesto se pořád v islámském světě odehrávají ukrutná mučení, kamenování a jiné zhůvěřilé praktiky, především ženská obřízka.

Jak jsem naznačil už v úvodu, ani Belgie, centrum Evropské socialistické unie, není výjimkou. Drastické rituály vycházející z islámu zde momentálně ohrožují na 3 000 mladičkých muslimek. Institut tropické medicíny v Antverpách uvádí, že tisíce belgických muslimských dívek od 5 do 20 let budou muset podstoupit ženskou obřízku. Jen v Belgii ji už prodělalo od roku 1998 na pět tisíc žen. Samozřejmě, že Brusel a EU "dohlíží", aby se nic takového zrůdného na území Belgie nepraktikovalo. Příliš "tlačit na pilu" a trestat, to by si však zase mohl někdo vysvětlit jako neúctu k islámu a jeho mnohdy mírně degenerovaným tradicím. Většinou se proto jezdí za obřízkou na prázdniny do Afriky, kde se krutý rituál, který má znemožnit ženě potěšení ze sexu, uskutečňuje. Muslimové z Afriky neopouštějí své zvyky, ani když se domestikují v evropská společnost. Nejvíc případů znetvořených rodidel mladých muslimek zaznamenávají lékaři v Bruselu, Antverpách i jinde. Evropská unie sice bojuje proti mrzačícím praktikám prosazovaným islámskými duchovními, ale zatím marně.

Brutální mučení při vědomí však postihuje i v dnešní době tisíce muslimských žen. Řeč je o nehygienické obřízce - female circumcize, tedy tělesné zohavení z falešné morálky, žárlivosti a pokrytectví, jež se týká ženského rodu, aby byly ochromeny jeho sexuální pudy. Jak prý jinak zabránit jejich nevěře a předčasné ztrátě panenství. Nechcete se stát "paroháči"? Konvertujte k islámu. Obřízka dívek se proto stále odehrává zejména v Africe, částečně pak u muslimů v Asii, na Středním východě. Podle Světové zdravotnické organizace je na světě takto pořád mučených neuvěřitelných 120 miliónů žen. Jako by nestačilo, že musí zakrývat své postavy do hidžábů, nikábů, čádorů a burek. Možné je, že tak muslimky činí, protože se stydí za svoji frigiditu z donucení. Kdo ví...? Islám brojí proti promiskuitě západní civilizace a chlubí se počestností muslimských žen. Ale za jakou cenu...? Proč asi k nám letají beztrestně si užívat sexu s nezletilými dívlami katarští a jiní princové...? I Prorok měl přece za manželku šestiletou Aišu.

Děsem je klitoridektomie, kdy klitoris a malé stydké pysky jsou částečně nebo zcela odstraněny. Extrémní forma zahrnuje odstranění klitorisu, malých a velkých stydkých pysků a spojení obou stran vulvy podél vagíny dokud nesrostou. Pouze malý otvor o průměru tužky je ponechán k úniku moči a menstruační krve. To je známo jako infibulace nebo “faraonská obřízka”.

Mnohé muslimky mají těžší formu obřízky, tedy odstranění všech citlivých částí pohlavního ústrojí včetně malých stydkých pysků. Do těch velkých jsou provedeny řezy, aby se části kůže mohly k sobě sešít hrubými vlákny, které bez jejich odstranění vylučují pohlavní styk, anebo je možný, ale jen při oboustranných bolestech. A lehčí způsob obřízky? Odoperování “pouze” části klitorisu. Středovýchodní způsob obřízky zahrnuje odstranění nebo rozdělení předkožky, která kryje klitoris. Mnohdy se zákrok provádí skleněným střepem nebo žhavým železem či uhlíkem.

Stejně ohroženy jsou i v současnosti dívky mj. v USA nebo ve Francii. Jde o potomky afrických přistěhovalců; v USA se jedná asi o 17 tisíc dětí, ve Francii zhruba o deset tisíc, jež zřejmě obřízka teprve čeká, i když často nelegální. Skupina žen - sowies, provádějících v Sierra Leone ženskou obřízku, unesla dvě místní novinářky kvůli kritice těchto zrůdných praktik. Operace je většinou prováděna ještě v dětství, amatérsky, bez umrtvení a je zdrojem fyzických potíží a psychických traumat. Podle OSN je v Sierra Leone obřezáno 94 procent žen a dívek ve věku 15 a 49 let. V roce 2007 byla po úmrtí obřezávané dvanáctileté dívky zcela zakázána ženská obřízka v Egyptě. Do té doby byla zakázána jen částečně.

Ženskou obřízku praktikují většinou v Africe jako údajně muslimskou tradici. A pokud někdo namítá, že za to nemůžou muži, proč je tedy povinností nosit burky či čádory? Že se to ženám líbí...? Ať si žena zkusí v Afghánistánu jít po ulici bez nikábu... Ovšem, pouze "ředitelé světa" pseudointelektuálně hovoří o přesných místech, kde se má tento brutální obřad provádět. Ve skutečnosti je tak činěno všude tam, kde žijí muslimové. A ti žijí v duchu slov alžírského prezidenta Boumediéma všude tam, kam se dostaly "dělohy muslimských žen". Tedy dnes už v desítkách milionů doslovně po celém světě. A kdyby byla "obřízkovým mučením" postižerna pouze jedna muslimka ze sto tisíci, stejně by to byl zločin, na třetí tisíciletí neomluvitelný. Paradoxně ženská obřízka nemá svůj počátek v islámu, přičemž se ale jeho vyznavačům hodí do krámu, aby v jeho jménu masakrovali své paní a dívky....

"Výjimku netvoří ani skandinávské země a státy západní Evropy. V USA je tento zákrok trestný jen ve čtyřech státech...” kroutil nechápavě hlavou počítačový odborník Tomi Shved, který se do Izraele vystěhoval před čtyřiceti lety ze Slovenska. “Ženská obřízka je zhůvěřilost prvního řádu. Vůbec se nedivím, že jsou muslimky z toho tak frustrované, že je mezi nimi čím dál víc sebevražedných atentátnic...” Také mě to napadlo, že by pro mnohé ženy s obřízkou byla lepší rychlá smrt než celoživotní utrpení a ponížení.

Prorok Muhammad se musí obracet v hrobě, když vidí, jak je zneužíváno jeho islámské učení. Přestože korán zakazuje sebevraždy a vůbec se nezmiňuje o ženské obřízce, fanatiční islamisté si dál vedou svou a při svém vraždění bezvěrců a mučení muslimek se svérázným výkladem Koránu bezostyšně zaštiťují. Rozličné formy obřízky se praktikují po celém světě, ale nejobvyklejší je v subsaharské Africe. Také se vyskytuje na Středním východě, v Severní a Jižní Americe, Indonésii a Malajsii, Somálsku, Súdánu, v jižním Egyptě, Mali a Nigérii, Etiopii a Eritrei. Proto ideální muslimova žena je patrně zcela frigidní žena, bez jakýchkoli vzrušivých míst na svém těle. Musí to být krásné žít v Africe, na Blízkém východu či ve Francii jako muslimka...

Je to složité; na jedné straně extrém západní civilizace a její promiskuita jako Brno, na straně druhé jiný extrém - inkriminovaná ženská obřízka. Co je víc civilizovanější...? Lze praktikovat pravidlo: všeho s mírou. Utopie, marná iluze, sen pošetilců nebo jen pokrytectví jak hrom...?

PS: Mírumilovný islám - Arabové z okolí Jeruzaléma kamenovali dvě sanitky Červené Davidovy hvězdy (Magen David Adom), které se snažily pomoci jejich sousedům. Tentokrát se ambulance snažily resucitovat arabského chlapce, který spadl z pátého patra domu v obci El Azaria, ležící mezi severojeruzalémskou čtvrtí Francouzský vrch a obcí Maale Adumim...

Norsko je první evropskou zemí, která se rozhodla zavést na mezinárodní úrovni ve vztazích s islámskými státy princip reciprocity svobody náboženství. Ministr zahraničí této země Jonas Gahr Störe totiž na oficiální dotaz islámského centra Tawfiiq a Saúdské Arábie ohledně povolení postavit v Oslo mešitu, odpověděl pozitivně: „Zajisté, ale jedině pokud bude možné postavit křesťanský chrám v Saúdské Arábii.“ Bez operace nadsamcem, aneb Jak si zvětšit penis snadno a rychle

Zakázaný sex povolený agentkám Mossadu pro blaho národní společnosti?

Kdo by vyhrál v promiskuitě - homo nebo hetero sexuálové...?

(Další glosy, komentáře a ukázky z knih na webech: http://bretislav-olser.enface.cz - http://olser.cz - http://www.ltv-plus.cz/)

Autor: Břetislav Olšer | pondělí 8.11.2010 7:20 | karma článku: 26.26 | přečteno: 2664x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Veronika Valíková Šubová

Takže Velký pátek

Čtu radostné ódy na Velký pátek a trochu mi trnou zuby. Tedy stručně: na Velký pátek předhodila jedna náboženská parta vrchnosti nepohodlného proroka inovující party a okupační mocnost ho na nátlak jeho souvěrců nechala popravit.

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 9.99 | Přečteno: 77 |

Rudolf Pekař

Velikonoce nebo svátky jara a tolerance?

Připomínka jara nám přináší příjemné počasí, kvetoucí zahrady a zároveň i změnu názvu Velikonoc na Jarní svátky či Svátky jara. Jaký to má důvod?

29.3.2024 v 10:56 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Vlastík Fürst

Velkopáteční zastavení může prospět i ateistům

Velký pátek není v naší zemi svátkem moc dlouho. Volný den máme až od roku 2016. Otázkou je, jak s tímto volnem naložíme. Můžeme vyrazit na nákupy či za zábavou, nebo je možné se rozhodnout, že ho budeme „slavit“.

29.3.2024 v 9:05 | Karma článku: 10.09 | Přečteno: 107 | Diskuse

Karel Trčálek

Fialova vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že se v Česku už žije líp!

ANO, bude líp! Pan premiér se opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost je však nutné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou

29.3.2024 v 8:16 | Karma článku: 17.04 | Přečteno: 199 | Diskuse

Filip Vracovský

Česko jako země plná ateistů a agnostiků přesto žije z křestanských tradic a k Rusku

nebo Ukrajině má poměrně blízko. Těžko však může chápat Blízký východ . Než se v další sérii blogů vrátím do kuchyně dovolte ještě jednu úvahu laika....

29.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 6.47 | Přečteno: 157 |
Počet článků 3045 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2466

důchodce
 

Moje fotky na výstavě I vy můžete být naše hvězda na MFF Karlovy Vary 2011

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...