Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Zakázaný sex povolený agentkám Mossadu k blahu národní společnosti?

Jak Izrael mazaně kuje pikle, tentokrát v oblasti sexu. Rabín Ari Schvat totiž požehnal sexuálnímu styku s nepřítelem za účelem bezpečnosti země. A to je Tóra se svými 613 příkazy jedním z nejpřísnějších náboženských zákonů. Nepočítám šarii - islámské právo, které je jednoznačně tím nejstupidnějším pamfletem.

Jenom izraelské nevěsty nemusí povinně do armády, což jim však nebrání stát se agentkami Mossadu...Foto: B. Olšer (2)

Takže sex s nepřítelem za určitých pragmatických skutečností může být označen za jeden z nejvýznamnějších dobrých skutků, citovalo periodikum Jediot Achronot závěry ze studie tohoto experta na židovská náboženská pravidla halacha nazvané "Zakázaný sex pro blaho národní bezpečnosti". Ve svém posudku se rabín Schvat odvolává na Starý zákon. Připomíná příběh z 5. století před n. l. Žida Mordechaje a jeho dcery Ester, kterou si vybral za ženu perský velkokrál Xerxés-Achašveroš, aniž by netušil, že je Židovka.

Než si ji však vybral, měl za ženu Vašti, a když pořádal velikou oslavu k výročí své vlády, sezval spoustu významných lidí té doby a ve značné opilosti poslal pro svou Vašti, ať za ním přijde nahá, aby všichni viděli, jakou mají krásnou královnu. Potom, co jeho žena odmítla, byla na králův rozkaz zbavena trůnu a na její místo se dostala Ester. Ta se mu časem přiznala ke svému původu a svojí sličností ho přiměla k tomu, aby překazil záměr svého prvního ministra Hamana zničit celý židovský národ v Perské říši. Aby Haman zjistil nejvhodnější datum pro vyvraždění Židů, metal los pur, jehož prostřednictvím mu měl být zjeven správný den pro provedení děsivého plánu. Na počest tohoto vítězství Židů se v Izraeli slaví "losovací" svátek Purim. Je to jediný malý svátek, během něhož jsou Židé povinni se vínem opít tak, aby se nepoznalo, kdo z nich je proradný "haman" a kdo velectěný "mordechaj". Zhulákat se tedy jak zákon káže...

Tímto ale sex v judaismu nekončí. Podle biblické mytologie (Knihy soudců) existovala okouzlující Filištínka Dalila, milenka starožidovského hrdiny Samosna. Podlehla nejen jemu, ale také naléhání Filištínských, prapředků dnešních lokálních Arabů, co si říkají Palestinci, v překladu "přistěhovalci", a vylákala na Samsonovi tajemství jeho síly. Ta byla skryta v jeho mohutné hřívě. Dalila mu ji ve spánku ostříhala a bezmocného vydala nepřátelům. Stala se tak předchůdkyní Mata Hary, exotické a svůdné tanečnice a špiónky. Už jen to jméno zní ozvěnou tajemství, intrik a sexuálního kouzla.

A co bude znamenat výše uvedené rabínovo požehnání sexu pro další ženy, toužící po snadné a lukrativní výdělečné činnosti? Vlastně oficiálně zlegalizované a rabínem posvěcené prostituce. V Česku máme podobných sexuálních "vyzvědaček“ spousty, zvláště v kabinách hokejistů, fotbalistů či v soukromí golfistů a ve vilách podnikatelů. Výdělečná promiskuita je prostě „in“. V Izraeli tak budou moci zejména svobodné Židovky získávat důležité informace od nepřátel jako agentky izraelské tajné služby Mossad.

No, prosím; hrdinky se sexappelem, které budou moci obdržet i třeba státní vyznamenání za chrabrost v posteli. Takže, kromě povolení užívat prasečí krev jako zbraň, je tady svolení náboženského vůdce k dalšímu využití mimořádně živého ženského organismu. Manželé agentek nasazených do takové "sexuální akce" by se měli dát rozvést, protože by podle židovského náboženského práva byli podvedeni a to je faux pas, jemuž se v Čechách říká "parohy". Se svou dočasnou exmanželkou by se prý ale po ukončení operace mohli znovu oženit. Kdo by odolal zvýšení rozpočtu vlastní domácnosti...?

Setkal jsem se v Tel Avivu s Janem Hanušem Rosenbaumem, dnes židovsky Chananem Ronem. Prožil těžkou anabázi do sovětských gulagů, když s rodinou utíkali před německým nacismem. A poté zase z gulagů se Svobodovou armádou přes Duklu domů. V roce 1948 se vystěhoval jako kluk do Izraele, kde se později na dvacet roků stal pracovníkem Mossadu. Vyprávěl mi též, jak pro zdárný střet Izraelců se Syřany bylo důležité  získání nejefektivnější zbraně nepřítele ve zcela neporušeném stavu. Tou zbraní byl nejnovější sovětský stíhací letoun MIG-21, o němž nevěděli skoro nic ani v USA, a který Arabům dodával spolu s moderními tanky T 54 Sovětský svaz.

Na základě poznatků z Korejské války byl v roce 1953 vznesen Moskvou požadavek na nový přepadový stíhač, jenž by dosahoval rychlosti Mach 2. Jako první byl zkonstruován letoun s klasickým štíhlým šípovitým křídlem (křídlo dobře známé z MiG-19), jako druhý byl postaven stíhač s deltovitým křídlem podle francouzského Mirage III. Jeho skvělé manévrovací možnosti Američany dráždily. Sestřelil jim několik dvoumístných stíhačů McDonnell Douglas F-4 Phantom II. ve Vietnamu. Museli za každou cenu vědět, v čem je tento ruský vzdušný náskok. Proto vznikl nápad s únosem letounu a jedinými, kdo se mohli dostat až do nejvyšších vojenských kruhů arabských zemí, byli právě příslušníci Mossadu. Tak byla zahájena v roce 1967 přísně utajená operace OO7, o které se nezdálo ani stejně očíslovanému virtuálnímu agentu Bondovi.

Bylo nutné jeden MIG-21 ukořistit a ve zcela neporušeném stavu ho předat Pentagonu k prozkoumání, proč má tak dobrou navigaci a manévrovací schopnosti. Původně byl záměr zkorumpovat nějakého egyptského nebo syrského pilota. Vítězně z toho nevyhlášeného konkurzu vyšel pilot irácký. Při zjišťování, jaký mají kde piloti vztah ke své vlastní vládě, jestli jsou spokojení nebo ne, objevil člověk Mossadu v Bagdádu armádního iráckého křesťana, kterému šlapali na paty jeho islámští soukmenovci. Byl to zástupce velitele letky migů Munira Redfu, který tvrdil, že je nábožensky šikanovaný. Zjistilo se také, že měl i kladný vztah ke sličným dívkám.

A už tenkrát byl sexappel nejdůležitější mucho(piloto)lapkou. Říkejme jí Hana, agentka Mossadu, jež byla pověřována speciálními úkoly, mnohdy s delikátní náplní. Byla dejme tomu ruskou Židovkou z Oděsy, měla nejkrásnější nohy z celé výzvědné služby, všechny vnady přírodní, kde byly před pětačtyřiceti roky silikonové implantáty. Měla též jedny z nejlepších výsledků střeleb se samopalem Uzi i revolverem Beretta. S potenciálním zrádcem odletěla do Francie, dohodnout podrobnosti. Ubytovala se v hotelu kousek od pařížského Champs Ellyseé, irácký pilot v apartmánu vedle ní. Společně vypili jen capucino a vojákovi, který se chystal za jidášské stříbrné zradit iráckého diktátora, vysvětlila, že když přistane na předem určené místo v Izraeli s nepoškozeným migem, dostane milion dolarů „cash”. A jistotu, že ho i s jeho rodinou Izraelci s Američany ochrání a natrvalo všechny zabydlí v jistém americkém státě, kde je nevypátrá ani spolek lucifer a KGB.

Poté pár hodin působila svými cukrbliky a klavíristickými prsty na psychiku Iráčana, kterého pak slastně znaveného a pevně rozhodnutého zaprodat kohokoli za cokoli, propašovali zpět do Izraele na pas obchodníka z Francie. Tam ho předali svému nejvyššímu šéfovi, který posadil milého zaprodance do letadla a dvě hodiny s ním létal nad Izraelem, aby pilot věděl, do čeho bude přistávat a ve zmatku nezamířil do Káhiry nebo Damašku. Následně se vrátil zpět do Iráku… Ráno 16. srpna 1966 se vydal ve svém MIG-21 na kličkovanou a 960 kilometrů dlouhou cestu z Bagdádu přes Jordánsko na přistávácí plochu v Negevské poušti.

Musel se vyhýbat radarům a leteckým základnám. Arabským i izraelským, které stejně jako jejich nepřátelé neměli do poslední chvíle ani tušení, že letoun, brzy zachycený radarovými snímači, je pečlivě ulovená vzácná kořist Izraele. Přistání v Izraeli proběhlo bez potíží, pilot se setkal se svojí rodinou a všichni odcestovali neznámo kam. Ovšem bez Hany utěšovatelky. Během dvanácti hodin byli v Tel Avivu přední odborníci CIA a Pentagonu, kteří se vůbec poprvé mohli dotknout sovětské supertechniky v neporušeném stavu. A celý svět měl brzy návod, jak neukrást Venuši, ale s přispěním snaživé Venuše Hany ruskou stíhačku…

A perlička na závěr. Osmadvacetiletý izraelský Arab Sabar Kašúr z východní části Jeruzaléma stráví ve vězení osmnáct měsíců za sex s židovskou ženou. Při seznámení jí totiž letos zjara zatajil svůj původ i vyznání a naopak tvrdil, že je starý židovský mládenec, co hledá vážný vztah. Izraelský soud ho kvůli tomu shledal vinným ze znásilnění skrze podvod. 

Právnička Abír Bakírová z organizace Adalah, která chrání práva izraelských Arabů, považuje rozsudek nad Kašúrem za nebezpečný precedent. “Rozsudek dává najevo, že když “rozumná” židovská žena ví, že dotyčný muž je Arab, do postele s ním nepůjde. Je to zasahování do velmi intimního a osobního rozhodování,” řekla a možná nevěděla, že zmíněná Židovka byla třeba jen „obyčejnou“ špionkou Mossadu, které Arab prostě nalítl. Možná. Kdoví, jestli s ním neměl Mossad nějaké nevyřízené účty…

Sodoma, Gomora, sex jako oficiální příkaz církví. Už chápu, proč má být v roce 2012 konec světa… O krotitelích divokých zvířat, aneb i na Xantippy se najde metr…?

Sex, zločin a korupce, aneb Co snese papír vyšinutého scénáře…

Když muslimové milují umírání a těší se na hurisky v ráji…

 

(Další fejetony, komentáře a ukázky z knih na webech: http://bretislav-olser.enface.cz - http://olser.cz - http://www.ltv-plus.cz/)

Autor: břetislav Olšer | pátek 8.10.2010 7:20 | karma článku: 21,90 | přečteno: 3351x
  • Další články autora

břetislav Olšer

Proč se nepíše o americkém ostrově Three Mile Island, kde se roztavil reaktor TMI-2...?

Proč je největší jadernou hrůzou jen havárie atomové elektrárny Černobyl a ne katastrofa na ostrově Three Mile Island, kde se roztavil reaktor TMI-2 v elektrárně provozovatele MetE? Kdysi se tajila radiace Černobylu, dnes TMI-2...

27.4.2016 v 7:27 | Karma: 29,73 | Přečteno: 5497x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Chcete vědět, proč jste rasisté a xenofobové a kam jdou peníze z vašich daní? Tak čtěte...

Romy považuje za nesympatické 82 procent dotázaných Čechů, polovině respondentů jsou dokonce velmi nesympatičtí; opak si myslí jen tři procenta, tři čtvrtiny respondentů cítí antipatie k muslimům, sympatie naopak čtyři procenta...

22.4.2016 v 7:22 | Karma: 32,04 | Přečteno: 2840x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

V roce 1942 by hajlovala strachy, teď jí nic a nikdo nehrozí, přestože byla pracovně v ČLR

Ceny Anděl získávají amatérští zpěváčci a bigbíty; že to jsou profesionálové? Omlouvám se; amatér má jen charisma a tvoří kvalitu zadara, mnozí neintonující profíci Anděla sice neví, co je to charisma, ale zato mají za to miliony.

13.4.2016 v 7:13 | Karma: 31,79 | Přečteno: 2299x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

Jak hordy organizovaných Číňanů s holemi terorizovaly nebohé a neprovokující Čechy...

Co vše mě zaujalo na návštěvě čínského prezidenta Si Ťin- pchinga, tyrana a novodobého Hitlera v Lánech a na Pražském hradu? Začal bych mladíkem, co při spatření kamery vběhl do davu Číňanů s vlajkou Tibetu a prý byl bit holemi...

31.3.2016 v 7:31 | Karma: 40,31 | Přečteno: 3031x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Havloidní systém může páchat trestné činy, policie však nekoná, svobodu projevu ale trestá

Házení vajec na prezidenty ČR a SRN, policie nic, ukradení prezidentské standardy, policie nekoná, zneuctění Hradu červenými trenýrkami, policie - jen neškodná recese, zničení desítek čínských vlajek, policie bezradně krčí rameny,

29.3.2016 v 7:29 | Karma: 40,19 | Přečteno: 2524x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

O jedné mé halucinaci: Čína dala nezávislost Tibetu, jeho exilová vláda spěchá do Lhasy...

Začalo to docela nevinně agenturní zprávou: „Volební komise Centrální tibetské vlády jmenuje třetím kalon tripou doktora Lobsanga Sangaye,“ uvedl 20. března 2016 v indické Dharmasále komisař Džampal Thosang; než přišel velký šok.

28.3.2016 v 7:28 | Karma: 34,79 | Přečteno: 1540x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

Babiš dává práci 30 000 lidem, Bakala přivedl na mizinu tisíce horníků a svých nájemníků

Volby do sněmovny by v březnu vyhrálo ANO s 29 procenty, druhá ČSSD by získala 22,5 procenta, KDU-ČSL šest, ODS deset a TOP 09 pět a půl, proto opozice ve Sněmovně ve smrtelné křeči soptila a nepříčetně kopala nohama kolem sebe...

26.3.2016 v 7:26 | Karma: 40,95 | Přečteno: 3437x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

Živí teplické Romy také Vietnamci svojí prací a muslimové platící za léčbu svého revma...?

Teplice v Čechách jsou moje srdeční záležitost; mám tam rodinu, proto mi není lhostejné, která zde bije. Nedávno jsem tam kromě černých nikábů viděl i řadu arabských nápisů; kdysi byly též německé, ale nikdy vietnamské či romské.

24.3.2016 v 7:24 | Karma: 35,15 | Přečteno: 2516x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

Kde bere zrovna Barack Obama tu drzost, že kritizuje porušování lidských práv na Kubě...?

Svět se dočista pomátl, je v křeči politické schizofrenie; fašista Erdogan si v ničem nezadá s Hitlerem, jen jeho Mnichovská dohoda byla méně sofistikovaná než Bruselský summit, a Obama kritizuje porušování lidských práv na Kubě.

22.3.2016 v 7:22 | Karma: 33,31 | Přečteno: 1420x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Když nezdolní američtí Češi prahnou po Pražském hradu a čeští Američané zase po Bílém domě

Dravé štice amerického volebního show Donaldu Trumpovi říká jeho zlínská tchyně Zelníčková "Doníčku" a on jí stále považuje za svoji nejdůležitější tchýni, byť se s její dcerou Ivanou rozvedli v roce 1992 a má už tchyní několik...

21.3.2016 v 7:21 | Karma: 26,16 | Přečteno: 1129x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Leželi na Dundas Street č. 10 na zádech, vystavovali svá nahá bříška a třepali nožičkama?

Zuřivost a zmar českých médií vypukl poté, kdy Miloš Zeman dal na frak Schwarzenbergovi v přímé volbě prezidenta. Od té chvíle se ho snaží psychicky deptat, kde se dá; jejich zvrhlost nezabírá, Zemanova obliba je málem 70 procent.

18.3.2016 v 7:18 | Karma: 35,96 | Přečteno: 1459x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Když dva populističtí kohouti spolu udatně zápolí na jednom demografickém bojišti...

Poslanec ČSSD Jaroslav Foldyna přišel totiž s návrhem, aby přídavky mohly rodiny čerpat maximálně na své čtyři potomky. Prostě na další děti by už rodiče peníze nedostávali. Měsíční přídavek na dítě je přitom až 700 korun a dávky.

14.3.2016 v 7:14 | Karma: 26,22 | Přečteno: 783x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

Liskovou šikanují, že nesnáší islám; chce muslim Váhala bičováním snížit kriminalitu v ČR?

Něco není košer; v poslanecké sněmovně se scházejí Gabalové k jednání, jak vyřadit z provozu nepohodlné autory nezávislých médií, aby se zabránilo proruské propagandě. Cibulkovy Seznamy mě nedostaly, teď je ze mě ale extrémista...

11.3.2016 v 7:11 | Karma: 39,33 | Přečteno: 2610x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

Nestydaté obchodování s lidských masem dle Erdogana, vyděračského mocipána z Turecka...

Tak se nám právě v Bruselu odehrálo další dělení protektorátů, k těm 28 stávajícím by mělo přibýt i Turecko. Není náhodou, že novému Mnichovu, byť se odehrál v Bruselu, šéfuje Němka Merkelová; geny jsou geny a Turecko fašistické.

9.3.2016 v 7:29 | Karma: 38,56 | Přečteno: 1922x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Platí, že čím větší střet zájmů, tím pro stát lepší; je Babiš zlaté vejce Sobotkovy vlády?

Ačkoli se socialisté s lidovci snaží populisticky útočit na střet zájmů Andreje Babiše, poryktecky tím popírají, že právě Babiš jim vydělává na plnění jejich slibů výběrem daní; ve stavebnictví, v průmyslu či ve zvyšovaní platů...

7.3.2016 v 7:07 | Karma: 32,75 | Přečteno: 1791x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Zažil jsem v Česku už dvě hitovky zvané inkluze; skončí obě fiaskem? Romská i ta školská?

Slovo inkluze se u nás stalo hitem, na němž si ale láme zuby jedna instituce za druhou. Inkluze, z lat. inclusio, zahrnutí, znamená zahrnutí nebo přijetí do nějakého celku; v Ostravě v soužití s Romy, teď ve školách ČR mj. s ADHD.

4.3.2016 v 8:04 | Karma: 42,61 | Přečteno: 4406x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

Učitelka Petra Štěpánová: „Naučte se dějepis-Evropu od Hitlera osvobodily Spojené státy!“

V posledním pořadu „Máte slovo“ na téma „Kam směřuje česká politika – k USA, nebo Rusku?“ se učitelka z Brna Petra Štěpánová vyjádřila na adresu Ruska a Putina. „Nevíme, kdo je agresor a kdo oběť,“ popsala svůj názorový chaos...

3.3.2016 v 8:03 | Karma: 38,70 | Přečteno: 3635x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

Přátelství se státem, který je domovem pandy, nebo přátelství se státem okupujícím Tibet?

"Přátelství se státem, který je domovem pandy, je jaksi přijatelnější než přátelství se státem, který okupuje Tibet..." napsal pan Navara v nejčtenějším deníku. Proč marně čekalo OSN, až ji Tibet požádá o nezávislost?

1.3.2016 v 7:13 | Karma: 31,50 | Přečteno: 1314x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Před rokem byl zastřelen Boris Němcov; konec politických playboyů v Ruské federaci...?

"Tak nám Putin zabil Borise Němcova," řekla Julie Tymošenková na ukrajinském Majdanu; nedodala ale, že to nebylo sedm kulí jako v Sarajevu, ale jen pět; před rokem byl zavražděn u Kremlu v Moskvě politik opozice Boris J. Němcov...

28.2.2016 v 7:28 | Karma: 29,22 | Přečteno: 1456x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Omluvy se Umberto Eco od UK nedočkal; je Rejžek, zastánce profesorů, závistivec obecný...?

Marně jsem čekal, že se po zprávě o úmrtí italského spisovatele Umberta Eco chytne Univerzita Karlova za nos, když mu svým faux pas odmítla udělit v roce 2013 čestný titul "doctor honoris causa". A Rejžek jen lacině machroval...

26.2.2016 v 7:26 | Karma: 34,63 | Přečteno: 1752x | Diskuse| Společnost
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce